Machiajul de Halloween - Woman2woman.ro


Machiajul de Halloween

By on October 7, 2019

mancare de post

Share Button

Machiajul este in sine o arta mai ales atunci cand vorbim despre un machiaj precum cel de Halloween. Pentru realziarea acestuia este necesar sa ai indemanare sau pur si simplu sa iti doresti sa inveti cum sa machiezi in diferite forme si modele pentru schimbarea infatisarii cu ajutorul produselor de make up.

In functie de tinuta in care te vei costuma poti incerca un machiaj de pisica sau diverse animalute, personaje din filme, vampir si multe alte look-uri mai ciudate, specifice acestei ocazii. 

Important este sa ai un model potrivit dupa care sa te inspiri, dar si produse de machiaj profesioniste, care sa reziste pe tot parcusul serii. Iata cateva idei de machiaj potrivit pentru celebrarea serii de Halloween. 

Vrei sa vezi mai multe machiaje si coafuri pentru Halloween? Gasesti mai multa inspiratie aici.

Trucuri pentru un machiaj rezistent

Chiar daca e vorba despre un machiaj pentru o singura seara si o astfel de ocazie, cum e sarbatoarea de Halloween, tot trebuie sa fii atenta la cum arata, dar si la rezistenta lui.

Chiar daca un machiaj scurs nu e o problema de Halloween, in cazul in care creezi ceva de care esti mandra, tot va fi frustrant sa vezi ca machiajul tau de Holloween se sterge inainte ca seara sa se fi incheiat. 

Indiferent de anotimp si de ocazie este important ca machiajul sa reziste cat mai mult pe ten, indiferent daca este o zi obisnuita de munca sau mergem la un eveniment.

De fapt, asta este cea mai mare problema la un machiaj, faptul ca iti doresti sa reziste cat mai mult timp stralucitor si intact. Insa daca folosesti anumite trucuri de machiaj, acesta poate sa reziste perfect cel putin 8 ore.

In primul rand este necesar sa folosesti o baza de machiaj care  va realiza o bariera intre piele si machiaj cu scopul de a bloca secretiile tenlui pentru a pastra machiajul cat mai mult timp pe fata. Foloseste produse rezistente la apa pentru ca din cauza transpiratiei sau din cauza conditiilor de vreme sa reziste. Alege produse potrivite pentru tipul tau de ten.

De exemplu, daca ai un ten uscat alege un fond de ten cremos. De asemenea foloseste produse de calitate, care iti pot garanta o rezistenta mai indelungata. La final, dupa ce ai finalizat machiajul, aplica o spray pentru fixare cu rolul de a sigila machiajul.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *