Halloween 2012 - Woman2woman.ro


Halloween 2012

By on October 27, 2012

mancare de post

Share Button

Sunt povesti cu vrajitoare, vampiri, strigoi si alte creaturi infricosatoare care ne sperie si pe noi adultii iar 31 octombrie din calendar este data in care se crede ca acestea prind viata. Desi este una dintre cele mai vechi din lume, sarbatoarea de Halloween nu a ajuns la noi decat dupa perioada comunista si nu are prea mare semnificatie pentru crestini ea fiind de origine pagana.

Autor: Diana Gabriela Borta 

Aceasta sarbatoare a luat amploare in intreaga lume si este sarbatorita mai mult sau mai putin. In fiecare an, 70 % din locuitorii Americii de Nord si nu numai isi decoreaza casa cat mai infricosator posibil si pleaca la colindat pentru bomboane. Decoratiunile de Halloween sunt surclasate doar de cele realizate cu ocazia Craciunului.

Ceea ce este mai interesant la aceasta sarbatoare sunt petrecerile costumate care sunt organizate anual in din ce in ce mai multe cluburi. Anul trecut petrecerile s-au tinut lant in week-end-ul de Halloween iar anul acesta va fi la fel asa ca fiti sigure ca aveti liber de petrecere…

Nu uitati insa garderoba si machiajul care de aceasta data pot fi cat de indrazneate vreti voi.

Sursa foto: http://www.thecdr.org

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *