Horoscop 2022 - Woman2woman.ro


Horoscop 2022

mancare de post

Share Button

Horoscopul 2022 se concentreaza pe multe aspecte de astrologie si ofera predictii importante pentru semnele zodiacale pentru anul 2022. Acesta te ajuta sa fii pregatita pentru anul ce urmeaza si te invata cum sa gestionezi atat oportunitatile, cat si obstacolele. 

Horoscop 2022 – Berbec 

Berbecii vor cunoaste o imbunatatire in plan financiar inca de la inceputul lunii ianuarie si vor experiementa un val de evenimente favorabile in acest sens. In aprilie sunt bine aspectate eforturile lor academice, insa va trebui sa munceasca pentru a reusi. Din ianuarie pana in martie vor apare mici probleme de sanatate si ar trebui sa fie mai atenti la alimentatie.

Horoscop 2022 – Taur 

In 2022, Taurii vor avea succes pe multe planuri, iar luna ianuarie le va aduce noroc in toate domeniile vietii. Vor obtine rezultate benefice in cariera, iar viata lor profesionala va inflori. Saturn, care se afla in casa a unsprezecea, le va crea oportunitati pentru diverse surse de venit. In aprilie sunt bine sustinuti de astre si vor castiga multi bani. Totusi, in perioada august – octombrie situatia lor financiara va fluctua foarte mult si se recomanda atentie la investitii.

Horoscop 2022 – Gemeni 

Gemeni se vor confrunta in 2022 cu mai multe obstacole si, totodata, vor avea numeroase oportunitati. Din ianuarie pana in martie, Saturn din casa a opta, ar putea aduce pierderi financiare, precum si probleme de sanatate si necazuri. De asemenea, de la mijlocul lunii februarie pana la jumatatea lunii aprilie este posibil sa apara probleme de sanatate precum aciditatea gastrica, durerile articulare sau tusea seaca.

Horoscop 2022 –  Rac

Saturn poate provoca in 2022 multe necazuri Racilor. Cu toate acestea, cand Marte intra in Sagetator in jurul lunii ianuarie, nivelul lor de incredere va creste si vor putea rezolva rapid o multime de probleme. Marte poate provoca mamei lor probleme de sanatate. De aceea, este bine sa aiba grija de ea si sa ii urmareasca alimentatia cu atentie.

Horoscop 2022 – Leu

La inceputul anului se va imbunatati situatia Leilor in planul financiar, iar tranzitul lui Marte, de la sfarsitul lunii ianuarie pana la inceputul lunii martie, va ameliora considerabil starea de sanatate a copilului lor. In februarie, Marte se afla in casa norocului si a bogatiei si le va aduce succese mari in plan profesional. Se recomanda atentie sporita in perioada februarie – aprilie cand sunt multe aspecte planetare negative.

Horoscop 2022 –  Fecioara 

La inceputul anului 2022, Fecioarele se vor bucura de succes financiar, insa se vor confrunta cu probleme minore de sanatate. Din punct de vedere al sanatatii, lunile aprilie, iunie si septembrie nu sunt prea bine aspectate si vor apare cateva motive de ingrijorare.

Horoscop 2022 – Balanta

Balantele se bucura in 2022 de o stare de sanatate buna si succes in plan profesional, insa vor avea probleme in familie. Tranzitul lui Marte la mijlocul lunii ianuarie in Sagetator va aduce rezultate financiare si profituri bune. De asemenea, configuratia planetara de la inceputul lunii martie le va aduce succes in afaceri si castiguri considerabile.

Horoscop 2022 – Scorpion

De la inceputul anului 2022 pana la sfarsitul lunii aprilie vor apare multe cheltuieli si pierderi financiare. De asemenea, la sfarsitul lunii aprilie sunt posibile mici probleme in plan profesional, financiari si familial. De la mijlocul lunii aprilie se vor imbunatati sesizabil atat sanatatea, cat si situatia financiara. Cu toate acestea, stresul se mentine si, daca nu sunt atenti, le poate afecta viata personala.

Horoscop 2022 – Sagetator 

Anul 2022 va fi pentru Sagetatori unul foarte avantajos in plan financiar, imbunatatirea incepand sa apara inca din ianuarie. Totodata, este un an excelent pentru studenti. Ei vor primi, din februarie pana in iunie, rasplata eforturilor depuse pentru a studia, se vor simti increzatori si vor avea capacitatea de a-si atinge obiectivele.

Horoscop 2022 – Capricorn 

Pentru Capricorni, anul 2022 va fi plin de schimbari de situatii si neprevazut. Inceputul anului este favorabil pentru planul profesional, studii si finante. Din aprilie, insa, vor apare multe dificultati in toate planurile. 

Horoscop 2022 – Varsator

Anul 2022 va fi un an bun pentru Varsatori, in special din punct de vedere financiar. In ianuarie vor castiga mai multi bani decat de obicei, iar la inceputul lunii martie planetele ii vor favoriza si le vor aduce noroc. Totusi, in aprilie este posibil sa faca unele alegeri nefavorabile si ar fi bine sa atenti si sa nu se lase influentati de nimic. Sanatatea este buna in general, insa, in ianuarie este posibil sa se simta mai tensionati. De asemenea, din februarie pana in mai sunt posibile mici accidente si exista riscul de ranire.

 Horoscop 2022 – Pesti

Chiar daca intre august si octombrie vor experimenta fluctuatii de bani, Pestii vor avea un an prosper din punct de vedere financiar si vor gasi surse noi de venituri. Iisi ating obiectivele profesionale si vor avea relatii benefice cu colegii. De asemenea, este posibil sa fie promovati si sa primeasca o marire de salariu.

Share Button