Machiajul de Halloween - Woman2woman.ro


Machiajul de Halloween

By on October 29, 2012

mancare de post

Share Button

Petrecerea de Halloween este un prilej bun de a ne pune imaginatia la contributie pentru a crea machiaje infricosatoare sau diverse personaje.

Dar, pentru ca exista doamne/domnisoare care vor sa interpreteze personaje pozitive, va propunem un machiaj inspirat din mastile venetiene, foarte usor de realizat acasa, prezentat pas cu pas.

Autor: Daniela Blenovici

Etapele sunt urmatoarele:

1.Pregatirea fetei pentru machiaj prin demachiere, tonifiere si hidratare Folositi o crema hidratanta intr-o textura lejera ce va intra usor piele. Daca aveti probleme cu secretia de sebum folositi o baza matifianta.

2.Aplicarea fondului de ten Eu am ales o nuanta mult mai deschisa decat tenul modelului pentru un contrast intre culoarea fondului de ten si a desenului pe care il voi realiza.

3.Trasarea conturului Pentru mai multa precizie si simetrie puteti desena modelul pe o hartie, il aplicati pe fata si urmariti conturul.

4.Estomparea liniei spre centru Utilizati o pensula plata, lasati muchia externa intacta, iar cea interna o intindeti spre centrul desenului.

5.Aplicarea culorilor Eu am folosit farduri pulbere irizate, care pe piele au straluciri metalice. Le-am aplicat pe rand, dinspre laterale spre nas, pana am acoperit tot modelul. Ochii i-am conturat puternic cu negru.

6.Aplicarea detaliilor Am creat un model cu ajutorul unui tus ce contine particule de sclipici argintiu. Sunt inflorituri ce pornesc din conturul principal si le-am accentuat pe alocuri cu tus negru. Apoi am aplicat cateva pietricele argintii si dantela la baza modelului pentru un efect mai “glamourous”.

7.Finisarea buzelor Pentru buze am folosit tot farduri irizate aplicand o  nuanta deschisa in centrul gurii si o nuanta mai inchisa la colturi. Puteti folosi si gloss-uri, dar tineti cont ca machiajul trebuie sa reziste la petrecere.

Va sfatuiesc sa va rezervati un interval de timp suficient, deoarece un asemenea machiaj se realizeaza in aproximativ 1-2 ore si  aveti nevoie de multa rabdare. Nu este obligatoriu sa includeti toate detaliile sau puteti face voi altele. Folositi-va  imaginatia!

Bucurati-va de machiaj cand il realizati si distractie placuta la petrecere!

 

Daniela Blenovici

Trainer cosmetica si machiaj Scoala Beauty One

www.scoaladecosmetica.ro

Sursa foto: PR

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *