Mancaruri si deserturi pentru Halloween - Woman2woman.ro


Mancaruri si deserturi pentru Halloween

By on October 25, 2013

mancare de post

Share Button

Halloween superpunch netDaca iti place sa te amuzi si sarbatoresti ori de cate ori ai ocazia, iti oferim cateva ponturi pentru “condimentarea” zilei de Halloween. Sarbatoare promovata intens in filmele americane si prezenta in mai multe tari din lume, Halloween a reusit sa depaseasca granitele tarii de origine si a intrat, de cativa ani, si in vietile noastre. Activitatile tipice acestei sarbatori sunt: “trick-or-treating”, costumarea in personaje infricosatoare, decorarea dovlecilor, ascultarea de povesti sau vizionarea filmelor de groaza.

Autor: Mihaela Dinu

Indiferent de ceea ce vei gati pentru aceasta zi, nu uita ca cele mai importante simboluri pe care le poti include si tu pe platourile cu mancare sunt: mastile infricosatoare, fantomele, dovlecii, vrajitoarele, zombii, vampirii si accesoriile acestora. In cazul in care vrei sa te amuzi impreuna cu partenerul si prietenii tai in cadrul unei cine, poti opta pentru cateva mancaruri si deserturi amuzante, perfecte pentru Halloween.

Iata recomandarile noastre pentru mancarea de Halloween:

1. Mumii 

halloween-mini-pizza-voiceadream comMini-pizza mumie e amuzanta, delicoasa si tine de foame pentru intreaga seara. Pentru a crea o mumie ai nevoie sa acoperi intreaga suprafata cu felii subtiri de cascaval, lasand sa de vada doar doua feliute de masline fara samburi. Efectul creat va fi de mumie legata fedeles, careia doar ochii au scapat neacoperiti.

Foto stanga: voiceadream com – mini-pizza mumii

2Zombi

Pentru zombi trebuie sa creezi efectul de imprastiat, descompus.

Hallloween-paste-meganscookin com

Alege legume sau fructe golite de continut, pentru a reprezenta craniul. Apoi, decupeaza forme pentru ochi, nas si gura cu dinti si umple craniile cu salata sau paste. Pentru ca efectul sa fie cel scontat, ai grija ca umplutura craniului sa dea pe afara si sa dea semzatia de ravasit, imprastiat.

Foto dreapta: meganscookin com – zombi de ardei umpluti cu paste

3. Fantome

Fantomele sunt, poate, elemente cel mai usor de recunoscut si pot fi utilizate pentru un numar mare de preparate. Pizza cu fantoma din cascaval, bezelele fant0ma sau fantome pe bat sunt doar cateva dintre multele preparate pe care le poti folosi pentru o masa destinata sarbatorii de Halloween.

halloween-pizza-fantoma-trendhunter comHalloween_fantome-bezele-cutefoodforkids comHalloween superpunch net

Foto: trendhunter.com, cutefoodforkids.com, superpunch.net

4. Vrajitoare

halloween-palarii-vrajitoare-pinterest com

halloween-farahzulkifly wordpress com

Masti cu negi si nas coroiat, palarii cu boruri largi si varf ascutit, maturi, toate acestea sunt elementele caracteristice unor vrajitoare.

Palariile din biscuit glazurat reprezinta un desert haios, in vreme ce invitatii isi vor putea potoli foamea rontzaind maturi din grisine si cascaval.

De altfel, in cazul in care programul vostru va include si vizionarea de filme de groaza, maturile vor fi perfecte pentru devorat in momentele tensionate, in loc de popcorn.

Foto: pinterest com, farahzulkifly.wordpress.com

Tu cum petreci de Halloween?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *