3 moduri simple de mentinere a culorii parului - Woman2woman.ro


mancare de post

3 moduri simple de mentinere a culorii parului

By on August 7, 2015
Share Button
3 moduri simple de mentinere a culorii parului

Foto: misikko.com / 3 moduri simple de mentinere a culorii parului

Inainte de a pleca in vacanta sau la terminarea ei, simti nevoia sa faci o schimbare de look. Si in primul rand simti nevoia sa iti vopsesti parul. Indiferent daca schimbarea este majora sau iti doresti doar o improspatare a culorii, iti vrei ca acesta sa tina cat mai mult. Iata 3 sfaturi care te vor ajuta sa iti pastrezi culoarea de par preferata o perioada indelungata!

Autor: Claudia Ilies

3 moduri simple de mentinere a culorii parului

Inaintea vopsirii: pregasteste-ti parul!

Stii bine ce culoare de par te avantajeaza si vrei sa obtii. Si pentru a o obtine, trebuie sa iti pregatesti parul sa o accepte. Un par perfect sanatos va primi mai bine schimbarile si va asimila produsul utilizat: inainte cu o saptamana, hraneste-l bine prin aplicarea unor masti de par nutritive. Acest gest va impiedica parul sa nu accepte colorarea. Important: nu iti spala parul cu o zi inainte sau chiar in ziua colorarii pentru ca un par curat poate pierde vopseaua.

Vopsirea parului: foloseste produse de calitate

Daca vrei o culoare care sa dureze mult timp este clar ca nu poti alege un produs ieftin. Daca nu vrei sa lasi o mica avere la coafor si decizi sa te vopsesti acasa, intereseaza-te mai intai ce produse poti alege pentru a-ti atinge scopul. Prietenele si colegele iti vor impartasi cu siguranta din experienta lor!

Respecta intocmai instructiunile de pe cutia produsului ales si in special timpul in care trebuie sa stai cu vopseaua in cap. Nu lasa mai mult pentru ca risti deteriorarea parului. Nu trebuie sa inlaturi produsul mai repede pentru ca nu va actiona asa cum trebuie.

Dupa: hidratare si protectie

Operatiunea de vopsire odata incheiata, trebuie sa incepi sa iti protejezi culoarea si parul. Doar asa te poti asigura ca iti pastrezi culoarea obtinuta. Hidratare si protectie sunt cele doua reguli care trebuie respectate pentru a evita deterioarea parului.

Vei opta pentru un sampon si un balsam pentru par colorat. De preferat este sa alegi produse ale aceleasi marci. Pentru a pastra culoarea mai mult timp, vei evita samponarile prea dese si daca este vara, iti vei proteja parul de razele soarelui.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *