Vrei sa te dezvolti personal si profesional? Ce spui de cursurile online? - Woman2woman.ro


Vrei sa te dezvolti personal si profesional? Ce spui de cursurile online?

By on August 19, 2020

mancare de post

Share Button

Invatarea continua te ajuta sa fii mereu la curent cu noutatile din domeniul in care activezi, insa te pot ajuta si sa te dezvolti pe plan personal. Poti gasi o multime de informatii pe internet, insa daca vrei cu adevarat sa iti usurezi munca, alege cursurile. De ce? Acestea iti prezinta informatiile bine structurate si selectate, dar iti ofera si posibilitatea de a interactiona cu lectori si specialisti care iti pot raspunde intrebarilor. In plus, varianta online te va scuti de drumuri si astfel vei economisi timp pretios.

De asemenea, cursurile au o serie de avantaje:

Inveti lucruri noi, te dezvolti

Citesti carti, porti discutii cu prietenii, navighezi pe internet in cautarea celor mai interesante informatii, insa cursurile te pot ajuta mult mai repede sa te specializezi si sa te dezvolti. Fie ca te intereseaza moda si machiajul, psihologia si dezvoltarea personala sau alte domenii care tin de alte zone de interes pentru tine, poti gasi o varietate mare de cursuri interesante la Fundatia Calea Victoriei.

Cunosti oameni noi

Chiar si daca e vorba despre cursuri online, interactiunea cu lectorii si chiar si cu participantii iti pot oferi ocazia sa cunosti oameni noi. Acum, cand poate simti ca cercul de cunostinte se restrage drastic, cursurile online iti ofera posibilitatea sa cunosti si alti oameni. In plus, e important si pentru relatia cu familia si relatia de cuplu sa ai si timp pe care il petreci separat.

Interactionezi cu persoane care au aceleasi interese ca tine

Poate fi extrem de placut sa discuti pe temele care iti plac si mai ales cu persoane interesate de subiectele care te preocupa pe tine. In special in perioadele in care muncim de acasa, putem simti lipsa colegilor si a discutiilor pe anumite subiecte, asa ca un curs interactiv ne poate ajuta nu doar sa invatam mai mult, dar si sa interactionam si sa ne simtim bine alaturi de persoane cu aceleasi interese ca noi.

Te specializezi pe zone diverse

Costurile pentru un curs la Fundatia Calea Victoriei variaza intre 60 de lei si 375 de lei, in functie de numarul de sedinte. Pretul minim pentru un atelier de 2h e doar 60 de lei si cel maxim, pentru un curs de 10h, este de 375 de lei. Prin urmare, costurile sunt suficient de mici pentru a urma cel putin un curs in fiecare luna, daca nu chiar mai multe.

In plus, daca te decizi din timp, poti chiar sa prinzi promotii si reduceri de 10-15%.

Iesi din zona de confort

Cu siguranta ai auzit expresia de o multime de ori, insa experientele noi sunt extrem de utile. Ne ajuta sa ne invingem fricile, daca e vorba de teama de a vorbi in public sau de a fi judecati, sa ne expunem la situatii si experiente noi, ne imbogatesc emotional si spiritual si, nu in ultimul rand, ne ofera prilejul sa obtinem validare. Mai multa informatie inseamna mai multe unelte cu care sa actionam in plan personal sau profesional, dar si mai multa siguranta de sine si o imagine de sine mai buna.

Prin urmare, cursurile sunt o idee foarte buna, iar mica investitie iti va aduce cu siguranta momenete placute si informatii utile. Deci hai si tu la cursurile organizate de Fundatia Calea Victoriei online si gusta din placerea de a invata si de a interactiona.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *