Participa la atelierul online ”Cum sa-ti imbunatatesti stima de sine” - Woman2woman.ro


Participa la atelierul online ”Cum sa-ti imbunatatesti stima de sine”

By on October 2, 2020

mancare de post

Share Button

 

Probabil ca ti s-a intamplat macar o data in viata sa ai un moment in care sa nu mai crezi in tine si sa gandesti doar lucruri negative despre propria personalitate/persoana. Stima de sine este o componenta foarte importanta a personalitatii umane si se construieste inca din primii ani de viata. Aceasta, in functie de trairile si relatiile interpersonale pe care le avem, poate fi imbunatatita si crescuta. Si asta vei invata la Atelierul ”Cum sa-ti imbunatatesti stima de sine?”, organizat de Fundatia Calea Victoriei, incepand cu data de 20 octombrie 2020.

Atelierul va fi sustinut de catre Alice Macrina Cornea, psiholog, coach si consilier in dezvoltare personala si vocationala. La atelierele de dezvoltare personala vei dobandi competente noi la nivel profesional sau iti vei imbunatati relatia cu tine si cu cei din jur, la nivel personal. Rolul acestuia este de a te face sa crezi mai mult in puterile si menirea ta.

Cum se desfasoara atelierul

Toate sedintele atelierului ”Cum sa-ti imbunatatesti stima de sine?” se vor desfasura in mediul online, insa vei avea ocazia si sa lucrezi practic pe ceea ce crezi ca este important pentru tine, pentru a-ti imbunatati stima de sine. Atelierul se va organiza pe parcursul a trei sedinte, in perioada 20 octombrie – 3 noiembrie, in fiecare zi de marti. Fiecare sedinta are durata de doua si inseamna 30% elemente teoretice si 70% elemente practice.

Ce teme vor fi abordate la curs

Temele atelierului de imbunatatire a stimei de sine sunt:

  1. Ce este stima de sine si cum iti influenteaza cariera.
  2. Cum influenteaza nivelul actual al stimei de sine latura financiara a vietii tale si cum reflecta starea ta de sanatate nivelul stimei tale de sine.
  3. In ce mod sunt influentate relatiile tale actuale de nivelul stimei tale de sine.

Cui se adreseza cursul si cine poate participa

Persoanele care doresc sa aiba mai multa incredere in propria persoana si sa duca o viata sanatoasa mai ales din punct de vedere mental, se pot inscrie la cursul de imbunatatire a stimei de sine. Totodata, pot aplica si cei care vor sa schimbe un lucru anume la ei si sa capete un echilibru intre ceea ce gandesc despre ei si ceea ce reflecta in exterior. 

S-ar putea ca tu sa ai o parere negativa despre tine, iar cei din jur sa vada altceva, o alta fata a personalitatii tale. Atunci e bine sa apelezi la un curs prin care sa inveti cum sa crezi mai mult in ceea ce esti si sa ai o gandire pozitiva atat despre persoana ta, cat si despre cei din jur.

Exista momente in care ne lasam acaparati de ganduri negre, care sa ne faca sa credem ca nu suntem pe drumul potrivit, nu suntem persoane exemplare sau cel putin echilibrate din toate punctele de vedere. Atunci ai nevoie de cineva care sa iti demonteze toate aceste impresii si sa te faca sa vezi realitatea, asa cum este ea cu adevarat.

Capata incredere in propria persoana. Inscrie-te la curs!

Daca telul tau este sa iti schimbi total gandirea si perspectiva despre ceea ce esti tu, atunci esti in locul potrivit. Cursul de imbunatatire a stimei de sine va contribui la cresterea ta atat personala, cat si profesionala. Crede in tine, oricine ai fi! Inscrie-te la cursul online aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *