Castiga unul dintre cele 10 premii sau premiul cel mare - Woman2woman.ro


Castiga unul dintre cele 10 premii sau premiul cel mare

By on June 25, 2012

mancare de post

Share Button

ShoppingCastiga cu mall-ul virtual Woman2Woman.ro

Daca ai un blog sau un site si vrei sa castigi unul dintre cele 10 premii sau marele premiu in valoare de 100 eur, participa la concursul organizat de Woman2Woman.ro!

Ce trebuie sa faci

Scrie un articol/o postare despre mall-ul virtual de pe Woman2Woman.ro in care sa specifici toate magazinele prezente in mall la momentul scrierii articolului, dar si expresia ancora mall virtual cu link spre pagina magazinelor din mall. Posteaza acest articol pe blogul/site-ul tau si apoi lasa un comentariu la articolul de concurs in care sa specifici link-ul catre postarea ta referitoare la acest concurs de pe blog-ul/site-ul tau.

Blogul ori site-ul trebuie sa aiba minim 20 de articole publicate in ultimele 2 luni. Nu intra in concurs blogurile si/sau site-urile fara continut/postari sau cu un continut indecent, care contravine bunelor moravuri sau care aduc atingere unor terte parti.

Ne rezervam dreptul de a descalifica acei concurenti care participa cu bloguri/site-uri care nu corespund conditiilor impuse.

Aici gasesti link-ul catre articol si aici gasesti link-ul catre magazinele din mall-ul Woman2Woman.ro

Regulamentul prezentului concurs poate fi modificat oricand si fara ca participantii sau utilizatorii/vizitatorii acestui site sa fie anuntati.

Vor castiga cele mai interesante 11 raspunsuri daca...

Se va activa cate un premiu la fiecare 10 participanti valizi, cu un maxim de 10 premii. La 100 de participanti valizi, se activeaza premiul in valoare de 100 EUR. Tu ce premiu vrei sa castigi? Daca vrei sa ai sanse la premiul cel mare, trimite prietenilor si cunoscutilor tai link spre acest concurs, pentru a se strange 100 de participanti si pentru ca marele premiu sa se activeze.

Fiecare premiu va fi oferit in functie de indeplinirea conditiilor de mai sus. Cele mai interesante raspunsuri au sanse de castig!

Perioada in care poti participa este 25 iunie – 31 august 2012

Ce poti sa castigi?

DVD-ul Valentinei Pelinel, carti de la Editura Litera sau… premiul in valoare de 100 eur.
                  

Inca nu ai participat?

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sarespecte toate conditiile specificate.

**Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri, dar si cei care nu respecta toate cerintele acestui concurs pot fi descalificati.

***Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

****Castigatorul trebuie sa raspunda acestui e-mail in maxim 4 zile de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

*****Premiul castigat va fi trimis castigatorului de catre Woman2Woman.ro. Detaliile exacte de livrare vor fi comunicate ulterior.

Castigatorii vor fi alesi in prima jumatate a lunii septembrie

Share Button

4 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *