Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Radu Ciofu (Cofondator SEOmark.ro) - Woman2woman.ro


Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Radu Ciofu (Cofondator SEOmark.ro)

By on iunie 5, 2018

mancare de post

Share Button

Cresterea business-ului si identificarea oportunitatilor in business sunt extrem de importante pentru antreprenori. Tocmai de aceea, Radu Ciofu, cofondator SEOmark.ro si specialist marketing online, va discuta in cadrul celei de VIII-a editii a conferintei Femei de cariera despre modalitatile prin care poti folosi google adwords pentru a identifica cele mai bune oportunitati pentru business-ul tau.

Daca vrei sa afli cum te ajuta google adwords sa iti cresti business-ul si sa gasesti oportunitati noi pentru acesta, participa si tu la conferinta care va avea loc pe 21 iunie 2018, la Bucuresti.

Vino la eveniment si afla cum identifici cele mai bune oportunitati pentru business-ul tau. Te poti inscrie in pagina conferintei.

Cine este Radu Ciofu


Radu Ciofu, Business Manager si cofondator SEOmark.ro

Radu Ciofu este Business Manager si cofondator SEOmark.ro, societate specializata in furnizarea de servicii si cursuri pentru marketing online. Este de profesie economist, motiv pentru care promoveaza un marketing online bazat strict pe indicatori de profitabilitate si eficienta.

“Domeniul digital a evoluat extrem de mult in anii trecuti si sunt convins ca evolutia nu se va opri aici. Cred ca peste 10 ani internetul si promovarea pe internet se va face in moduri pe care astazi nici nu ne imaginam. Din acest motiv SEOmark.ro isi propune sa ofere cele mai noi si eficiente modalitati de promovare online.”

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *