Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Dana Nae Popa (pastel) - Woman2woman.ro


Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Dana Nae Popa (pastel)

By on iunie 5, 2018

mancare de post

Share Button

A debutat in afaceri in anul 2006 iar compania pe care o conduce a ajuns la o cifra de afaceri care depaseste 1 milion de euro. Dana Nae Popa (managing director pastel) si antreprenoare cu o experienta de 12 ani de ani va participa ca speaker la a VIII-a editie a conferintei Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri.

In cadrul evenimentului care va avea loc pe 21 iunie in Bucuresti, Dana va discuta despre ce a invatat in cei 12 de ani de antreprenoriat.

Participa la eveniment si afla de la Dana care sunt provocarile pe care le poti intampina si tu ca antreprenoare si cum sa le depasesti. Te poti inscrie in pagina conferintei.

Cine este Dana Nae Popa

Dana este managing director pastel, agentie de comunicare integrata, specializata in crearea de experiente de brand. Compania a fost infiintata in 2006 si a crescut organic, avand o cifra de afaceri care .

Circa 65% dintre clientii sai sunt lideri in pietele in care activeaza, iar pentru acestia, agentia ofera atat servicii specializate (in-store, PR, design, evenimente), cat si servicii integrate (campanii de comunicare 360 la nivel local si regional).

„Ce am invatat in cei 12 de ani de antreprenoriat” va fi tema abordata de Dana in cadrul conferintei Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri, din 21 iunie 2018

 

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *