Cadoul tau de Mos Nicolae: 10% extra reducere la toate gentile de la Unzipped Fashion - Woman2woman.ro


Cadoul tau de Mos Nicolae: 10% extra reducere la toate gentile de la Unzipped Fashion

By on December 6, 2012

mancare de post

Share Button

Ce au in comun Eva Longordia si Fergie? Ei bine, pe langa faptul ca sunt vedete de succes international, sunt extrem de feminine si stralucitoare iar, pentru asta, isi aleg cu mare atentie accesoriile. Asa ca nu ne miram ca ambele vedete au ales plicurile Dareen Hakim, pe care Unzipped Fashion le-a adus in Romania si la care, de Mos Nicolae, ofera un discount suplimentar.

Autor: Mihaela Dinu

Sunt preferatele vedetelor!

Vrei un stil de vedeta? Unzipped Fashion, magazinul online care iti aduce mai aproape luxul si il face mai accesibil, iti ofera un discount suplimentar de 10% la toate gentile din shop-ul deschis pe facebook. Acum poti si tu sa iti achizitionezi gentile preferate ale vedetelor.

Fetele cuminti poarta genti de vedeta… cu 10% extra reducere

10 este pentru copiii cuminti, iar tu trebuie sa fi fost foarte cuminte din moment ce, de Mos Nicolae, Unzipped Fashion iti ofera un discount suplimentar de 10% la toate gentile din shop. Cadoul este valabil pana duminica!

Despre Unzipped Fashion

Unzipped Fashion este magazinul online care iti aduce mai aproape luxul si il face mai accesibil. De altfel, sloganul “affordable luxury” vorbeste despre ceea ce inseamna produsele pe care le gasesti la Unzipped Fashion: haine si accesorii de lux, insa un lux accesibil, produse concepute de tineri designeri cu idei fresh, atent lucrate, care spun de fiecare data o poveste si surprind prin noutatea design-ului si a mesajului.

Admira-le, poarta-le si transforma-le povestea in povestea ta!

Livrare: pentru Romania transportul este gratuit si plata se poate face prin ramburs.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *