Luminita Cosleacara - Femei de cariera - Woman2woman.ro

Luminita Cosleacara – Femei de cariera

By on March 24, 2015
Share Button

Luminita Cosleacara este un fashion designer care creeaza cu pasiune rochii pentru cele mai fericite evenimente din viata unei femei. Fie ca e vorba de rochii de mireasa, care intotdeauna expima personalitatea femeii care o poarta, fie ca vorbim despre imbracamintea de seara, latura ei artistica va fi bine impregnata in rochiile pe care ea le creeaza. 

Autor: Mihaela Dinu

Luminita Cosleacara – Femei de cariera

Luminita Cosleacara - designer - rochii de mireasa

1.Ce iti doreai sa devii in copilarie?
Luminita Cosleacara: Ca orice copil mi-am dorit sa devin mama, profesor, arhitect, scriitor. Pasiunea pentru literatura, arta si cinematografie mi-a indreptat pasii spre moda. Considerata de cei malitiosi ca fiind sora vitrega a artelor, moda inglobeaza talent, maiestrie si curaj.

2. Care a fost primul tau job?
Luminita Cosleacara: Primul meu job a fost acela de profesor de desen si mi-a placut foarte mult. Sa lucrezi cu copiii este o mare bucurie! Atunci cand lucrezi cu copiii, trebuie sa fii creativ, sa-i inveti sa viseze si sa le deschizi noi lumi, candoarea lor emanand o energie care te inspira.

3.Cand ai stiut ce iti doresti sa faci?
Luminita Cosleacara: Atunci cand mi-am cautat propria rochie de mireasa am avut revelatia faptului ca pot sa-mi pun amprenta asupra stilului acestor rochii si am decis sa creez propria linie de rochii de mireasa.

3.Ai intampinat greutati sau momente dificile, situatii neprevazute? Care au fost acestea si cum le-ai depasit?
Luminita Cosleacara: In anii de inceput, cand piata romaneasca nu oferea tesaturi de calitate, fara de care aceste rochii nu prind viata, am intampinat greutati in a gasi furnizori de materiale si accesorii de calitate. Acest lucru m-a motivat sa fac un pas inainte, deoarece am inceput sa merg la targurile internationale de tesaturi si accesorii, moment in care mi s-au deschis alte oportunitati.

O alta problema des intalnita in acest domeniu este lipsa fortei de munca inalt calificata.

Se stie ca rochiile de mireasa necesita multa munca artizanala si multa maiestrie, calitati greu de gasit pe piata fortei de munca.

4.Ce iti doresti sa realiezi pe viitor?
Luminita Cosleacara: Imi doresc sa-mi pastrez entuziasmul pentru munca mea si sa gasesc echilibrul intre viata de familie si efortul constant pe care acest domeniu il presupune.

De asemenea, imi doresc ca urmatoarele colectii sa fie pe masura asteptarilor distribuitorilor nostri internationali si a viitoarelor mirese care ne urmaresc.

5.Te consideri o femeie implinita si de ce?
Luminita Cosleacara: Ma simt o femeie implinita pentru ca iubesc ceea ce fac, pentru ca munca mea este una creativa, pentru ca lucrez cu o echipa de oameni tineri si pasionati, dar mai ales pentru ca am o familie care ma inspira si care imi transmite energia pozitiva de care am nevoie.

6.Te consideri o femeie de succes?
Luminita Cosleacara: Niciodata nu mi-am propus acest lucru. Oare ce barometru real poate masura succesul? Consider ca succesul este un cliseu creat de publicitate iar pentru a-i atinge standardele poti pierde cele mai pretioase lucruri din viata ta, poti pierde dragostea, poti pierde bucuria copiilor tai, poti pierde bucati importante din viata…

7.Ce sfat le-ai da cititoarelor woman2woman.ro?
Luminita Cosleacara: Le sfatuiesc sa creada in dragoste la prima vedere si sa isi aleaga rochia de mireasa in functie de emotia pe care aceasta le-o transmite… Rochia perfecta este rochia care le va transmite emotie, care le va exprima personalitatea si le va tranforma in personaje romantice!

Le doresc sa fie iubite si sa se lase inspirate de dragoste!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *