Luminita Cosleacara - Portret de designer - Woman2woman.ro


mancare de post

Luminita Cosleacara – Portret de designer

By on April 14, 2015
Share Button

Luminita Cosleacara si-a dorit sa devina, pe rand, mama, profesor, arhitect, scriitor, insa latura artistica dominanta, pasiunea pentru literatura, arta si cinematografie i-au indreptat pasii spre moda. A decis sa aleaga designul de moda atunci cand si-a cautat propria rochie de mireasa. Atunci a avut revelatia faptului ca poate sa isi puna amprenta asupra stilului acestor rochii si a decis sa creeze propria linie de rochii de mireasa.

Autor: Mihaela Dinu

Luminita Cosleacara – Portret de designer

rochii de mireasa - Luminita Cosleacara

Creeaza cu pasiune rochii pentru cele mai fericite evenimente din viata unei femei.

A descoperit, treptat, oportunitati pentru afacerea ei, incepand cu furnizori de tesaturi si accesorii de calitate, pe care i-a intalnit la targurile internationale de moda. Intr-un moment cand piata romaneasca nu oferea tesaturi de calitate, Luminita avea avantajul de a folosi tesaturi de o calitatea superioara, despre care fashion desingner-ul spune ca sunt materiale “fara de care aceste rochii nu prind viata”.

De altfel, emotia si sentimentele sunt cele care o ajuta atat la crearea colectiilor si dau personalitate rochiilor, insa acestea sunt si criteriile de care Luminita Cosleacara considera ca viitoarele mirese trebuie sa tina cont atunci cand isi aleg rochia de mireasa: “Rochia perfecta este rochia care le va transmite emotie, care le va exprima personalitatea si le va tranforma in personaje romantice!”.

Intrebata de redactorul Woman2Woman.ro daca se considera o femeie de succes, Luminita a raspuns ca succesul e greu de masurat si niciodata nu si-a propus sa il atinga. Tot ceea ce a urmarit prin intermediul creatiilor ei a fost sa le ofere tinerelor care urmeaza sa se casatoreasca rochii pline de personalitate, care sa le faca sa se simta unice in cea mai frumoasa zi din viata lor.

Citeste mai multe despre Luminita Cosleacara in interviul oferit site-ului Woman2Woman.ro. Detalii aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *