8 minute pentru un abdomen perfect - Woman2woman.ro


8 minute pentru un abdomen perfect

By on August 22, 2012

mancare de post

Share Button

Daca nu ai timp sa ajungi la sala sau DVD-urile care contin exercitii de aerobic sau alte antrenamente de intretinere ti se par prea scumpe, poti sa apelezi la Internet cu toata increderea. Acum nu mai ai nicio scuza sa nu te ocupi de silueta ta. Gasesti pe Internet o multime de materiale care iti prezinta exercitii pe care le poti practica acasa si care nu iti consuma prea mult timp. Unul dintre acestea este si antrenamentul numit “8 minute pentru un abdomen perfect “.

Autor: Mihaela Dinu

Antrenamentul a fost conceput special pentru a lucra pe zona abdominala si pentru a obtine un abdomen perfect lucrat si… cele sase patratele. Aceste exercitii pot fi efectuate de catre orice persoana care isi lucreaza corpul in mod regulat, atat barbatii, cat si femeile. Nu exista cerinte speciale pentru acest modul; trebuie doar sa stii cum sa efectuezi corect exercitiile.

Antrenamentul trebuie efectuat din doua in doua zile (de exemplu, luni, miercuri si vineri), timp de cel putin doua saptamani. Apoi, vei fi gata pentru a efectua urmatorul nivel al acestui antrenament.

CUM FUNCTIONEAZA

1. Exercitiile pentru muschii abdominali care sunt efectuate mai mult de 7 minute stimuleaza capilarele din aceasta zona; acestea, la randul lor, cresc fluxul de sange.

2. Un fluxul de sange mai mare inseamna un flux mai mare de oxigen si arderi mai intense.

3. Muschii tonifiati au nevoie de mai multe calorii (kcal) pentru a ramane activi. Organismului nostru tinde sa elibereze aceste calorii si din zona din apropierea muschilor activi.

REGULI DE EFECTUARE

1.Modulul este proiectat pentru a lucra zona abdominala. Efectuarea aceastuia imediat dupa un antrenament aerobic (de exemplu: alergare, filare, inot sau alte activitati de aerobic) amplifica efectul pozitiv.

2. Vezi instructiunile pentru fiecare exercitiu din acest antrenament si asigura-te ca efectuezi exercitiile in mod corespunzator.

3. In timpul efectuarii exercitiilor, trebuie sa se acorde o atentie deosebita respiratiei corecte. Este foarte important acest lucru si te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate posibile.

NU UITA: Cele mai bune rezultate le obtii daca urmezi si un regim alimentar sanatos.

Vezi mai jos materialul video, care iti prezinta intregul antrenament:

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *