Uleiuri esentiale pe care ar trebui sa le folosesti pentru a avea o viata de cuplu armonioasa - Woman2woman.ro


Uleiuri esentiale pe care ar trebui sa le folosesti pentru a avea o viata de cuplu armonioasa

By on April 20, 2022

mancare de post

Share Button

Sunt multe aspecte care fac ca relatia de cuplu sa aiba succes. Poate fi vorba despre comunicare eficienta, compromisuri, o viata sexuala armonioasa, rabdare, iertare si multe altele. Uleiurile esentiale te pot ajuta sa imbunatatesti multe laturi al vietii de cuplu si sa readuci intre voi armonia si sentimentele de la inceput cand va simteati intr-o continua luna de miere. 

Descopera si tu care sunt uleiurile esentiale care va pot ajuta sa aveti o relatie mai fericita si mai romantica si sa va simti mai apropiati unul de altul.

Uleiuri esentiale pe care ar trebui sa le folosesti pentru a avea o viata de cuplu armonioasa-2

 

Uleiuri esentiale care pot imbunatati comunicarea

Probabil stii ca secretul unei casnicii fericite este comunicarea eficienta si deschisa. Daca acesta nu exista, relatia voastra poate avea de suferit pentru ca apar resentimentele si frustrarea si certurile pot deveni foarte dese. Pentru a avea o comunicare calma si eficienta, incearca sa folosesti anumite uleiuri esentiale in timpul discutiilor importante. Iata cateva sugestii:

 • Ylang Ylang – are efecte calmante asupra mintii si a corpului si poate ajuta la evitarea tensiunilor si la ameliorarea certurilor
 • Lemn de cedru – este excelent pentru claritatea mentala si te poate ajuta sa te exprimi mai bine. De asemenea, calmeaza si creeaza un sentiment de siguranta
 • Lavanda – are proprietati relaxante considerabile, scade tensiunea si anxietatea si calmeaza la nivel fizici si mental, pregatindu-te pentru conversatii eficente. De asemenea, stimuleaza sinceritatea emotionala fata de tine insati si fata de partener.
 • Smirna – creeaza o stare de spirit benefica, ajuta la relaxare si favorizeaza claritatea mentala
 • Menta – creeaza o prespectiva pozitiva asupra lucrurilor si este ideala pentru discutiile cele mai dificile.

 

Uleiuri esentiale care pot readuce fericirea in cuplu

Partenerii fericiti nu pot avea decat o relatie fericita! Cuplurile trec deseori prin probleme, iar partenerii pot experimenta tristetea, anxietatea, stresul si chiar si depresia. Din pacate, daca vei lasa ca aceste sentimente sa te copleseasca, il vei afecta si pe partener, iar relatia voastra va avea de suferit. Daca simti ca tu, partenerul sau casnicia voastra are nevoie un plus de fericire, incearca aceste uleiuri esentiale:

 • Ylang Ylang – este un ulei esential floral excelent pentru ameliorarea stresului si tensiunii si favorizarea sentimentelor benefice
 • Lavanda – pentru ca te ajuta sa te relaxezi, reduce sentimentele de tristete, creste starea de fericire, te ajuta sa dormi mai bine si sa faci fata cu succes provocarilor
 • Portocala – pur si simplu schimba sentimentele de tristete cu cele de bucurie, stimuleaza energia si creeaza o stare generala de bine
 • Maghiran – sustine procesul natural de vindecare a corpului si a mintii, promoveaza sentimentele de fericire, amelioreaza stresul si anxietatea si te ajuta sa treci mai usor peste furie, frustrare sau tristete.

 

Uleiuri esentiale care stimuleaza iertarea in cuplu

In orice relatie de cuplu exista momente de frustrare, enervare si tensiune. De aici si pana la certuri furtunoase mai este doar un pas, iar jignirile isi pot face loc extrem de usor. Daca relatia voastra trece prin astfel de probleme si simti ca a venit momentul sa va iertati unul altuia diverse lucruri, foloseste aceste uleiuri esentiale:

 • Vanilie sau balsam de Peru – stimuleaza sentimentele de compasiune si iubire si te poate ajuta sa te ierti pe tine insati si pe partener
 • Geranium – ajuta la deschiderea inimii si incurajeaza iertarea si increderea si restabileste o legatura solida cu partenerul de viata. De asemenea, atenueaza sentimentele de furie si le inlocuieste cu cele de dragoste si iertare.
 • Cimbru – are o mare capacitate de a incuraja rabdarea si te ajuta sa te deschisi emotional pentru a putea ierta
 • Lemn de santal – iti poate deschide inima catre iubirea neconditionata si te poate ajuta sa treci mai usor peste o cearta, ajungand la iertare si bunaintelegere.

 

Uleiuri esentiale care pot readuce romantismul in cuplu

O relatie de cuplu fara dragoste si romantism nu poate rezista, oricat de mult v-ati stradui amandoi. Daca vrei sa reaprinzi pasiunea in cuplu si sa va simtiti din nou ca la inceput, incearca sa condimentezi putin lucrurile si sa folosesti aceste uleiuri esentiale in urmatoarea noapte petrecuta impreuna:

 • Ghimbir si cuisoare – daca ghimbirul energizeaza si te va face sa rezisti mai bine intreaga noapte, cuisoarele creeaza o atmosfera exotica si incitanta
 • Trandafir – creeaza o atmosfera pasionala si plina de romantism si sporeste senzualitatea
 • Iasomie – trezeste sentimentele romantice si senzualitatea si creste libidoul
 • Ylang Ylang – stimuleaza pasiunea feminina si atrage barbatii stimuland sentimentele de adoratie si favorizand conexiunea profunda intre parteneri.
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *