Relaxare cu pietre de jad - Woman2woman.ro


horoscop 5 ani

Relaxare cu pietre de jad

By on November 6, 2012

mancare de post

Share Button

Ce iti poti dori oare la finalul unei zile lungi si obositoare petrecute la birou, cu telefoane care suna in permanenta, cu sefi care te preseaza cu rapoarte inutile si clienti care iti cer tot felul de explicatii? De cate ori nu ti-ai dorit sa poti avea o telecomanda, sa apesi un buton si sa poti evada. Din pacate, acest lucru nu este posibil pe parcursul celor 8 – 10 ore petrecute la munca, insa, dupa program, ne putem reincarca bateriile apeland la serviciile unui salon de masaj. De data asta, unul cu totul special: masajul pe patul cu pietre de jad.

Autor: Claudia Ilies

Am trecut pragul salonului in cautarea unui moment de relaxare atat de necesar si am primit o oferta deosebita: 5 sedinte de masaj realizat cu ajutorul unui pat special. M-am gandit ca va fi vorba de un pat normal, iar ca masajul cu pietre calde il va face manual o persoana specializata. Ei bine, nu este asa: pur si simplu, intr-o camera izolata in care te poti relaxa si poti uita de toate problemele zilei, te asezi pe pat si o muzica suava se aude pe fundal. Masajul il va efectua chiar patul acesta magic, intrucat este mecanizat si iti ofera un masaj complet: din cap pana in picioare.

Pietrele de jad incalzite la 70 grade celsius cu lumina infrarosie actioneaza asupra tuturor punctelor energetice ale corpului oferind un masaj profund, care iti ofera relaxare maxima, reechilibranta si revitalizanta. Pietrele se misca de-a lungul coloanei vertebrale, a coccisului si a picioarelor, actionand asupra punctelor reflexogene specifice ale coloanei (considerate vitale in activitatea organelor interne) si creeaza o stare de leganare care, alaturi de caldura generata, te ajuta incet, incet sa te relaxezi, pana aproape atipesti. Caldura oferita de masajul termic poate patrunde pana la 4 cm in piele, dar nicioadata nu o va arde.

Aceasta tehnica de masaj are multiple beneficii asupra organismului:

–         relaxare;
–         imbunatatirea circulatiei sangvine si imbunatatirea calitatii somnului;
–         eliminarea tensiunilor dorsale acumulate si a durerilor de spate;
–         reda flexibilitate organismului si consolidarea echilibrului.

Masajul chiropractic este util in tratarea mai multor afectiuni precum:

– afectiuni ale coloanei: sciatica, spondiloze, lombosciatica, cifoze, scolioze, lordoze, reumatism, etc.
– insomnii, stres, migrene, ameteli, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii.
– tulburari endocrine: suprarenale, reglarea ciclului, tulburari de menopauza, disfunctii sexuale (impotenta, frigiditate), etc.
– afectiuni circulatorii: hipo si hipertensiune, ateroscleroza, sindromul mainilor si picioarelor reci, dureri de picioare, etc.
– recuperare la paralizie partiala in urma unui accident cardio-vascular, slabiciune musculara, etc.

O sedinta de masaj cu pietre de jad dureaza 40 minute si nu necesita scoaterea imbracamintei.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *