Poti gasi dragostea pe internet? - Woman2woman.ro


Poti gasi dragostea pe internet?

By on May 22, 2014
Share Button

relatii onlineAparitia internetului a permis stabilirea relatiilor intre oameni, dincolo de distantele fizice, ceea ce nu era posibil inainte. Poti folosi internetul si pentru a gasi persoane care au aceleasi preferinte si obiceiuri ca si tine, poti chiar intemeia o relatie amoroasa. Multe persoane au recurs la internet pentru a-si intalni partenerul de viata. Cum au reusit si cum au procedat?

Autor: Claudia Ilies

Site-uri specializate pentru intalniri

Cel mai usor este sa cauti partenerul potrivit prin intermediul site-urilor specializate. Acolo se inscriu persoanele care sunt intr-o astfel de cautare, isi stabilesc un profil care te ajuta sa iti faci o idee despre ei si preferintele lor. Site-urile permit interactiunea persoanelor inregistrate.  Poti utiliza o camera web, poti intra pe forum sau live chat pentru a cauta persoana potrivita. Acestea sunt o alternativa pentru cei care nu suporta intalnirile aranjate de altii, care te pot pune uneori in situatii destul de neplacute.

Retelele de socializare

Acestea au fost concepute pentru a pastra legatura cu cei dragi si cu prietenii, sau fostii colegi. Iti permite sa te exprimi, prin partajarea imaginilor si a videoclipurilor favorite. Ceea ce postezi, spune ceva despre tine, despre felul tau de a fi. Si astfel, poti gasi persoane care apreciaza ceea ce tu alegi sa partajezi.

Este posibil sa intalnesti dragostea prin internet?

De ce nu? Cand iti creezi profilul, incearca sa fii cat mai sincera. Daca vrei sa atragi atentia, fii cat mai originala. Posteaza fotografii recente si spune cateva cuvinte care sa te caracterizeze.

Nu uita, ca sub masca anonimatului, poti intalni persoane care nu sunt deloc ceea ce vor sa para, asa ca ai mare grija inainte de a stabili o intalnire face-to-face.  Incearca sa nu divulgi foarte multe informatii personale precum domiciliul sau locul de munca. Nu folosi adresa de mail pentru aceste site-uri, creeaza-ti una speciala.

Desi trebuie sa fii precauta in prima faza, internetul chiar te poate ajuta sa iti gasesti sufletul pereche. Daca esti atenta si te inarmezi cu suficienta rabdare, dupa mai multe incercari, poti avea sanse sa gasesti persoana potrivita.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *