Noul an iti poate aduce un cadou by designer - Woman2woman.ro


Noul an iti poate aduce un cadou by designer

By on December 21, 2012

mancare de post

Share Button

juriu concurs val malvi rheaChiar daca dressingul tau e plin de haine si accesorii in tendinte pentru 2013, trebuie sa ai macar o tinuta sau un detaliu by designer pentru accesorizarea tinutelor tale. Linii exacte, materiale de cea mai buna calitate, produsele realizate de designeri sunt, de cele mai multe ori, mai putin accesibile.

Desi pretul este rezonabil luand in calcul calitatea si prestigiul acestor produse, putini dintre noi isi aloca un buget pentru o astfel de rochie, pantofi sau accesorii. Cu toate acestea, cu totii visam la un cadou… by designer. Iar acum il poti avea!

Cum? Foarte simplu! In perioada 14 – 31 decembrie 2012, participa la concursul care iti poate aduce unul dintre cele 3 premii oferite de Unzipped Fashion si Woman2Woman.ro: o rochie de catifea din colectia Pam by Katttja, o esarfa cu imprimeu taxi (galben cu negru) din colectia FEFE sau un guler si mansete din colectia 12 Avenue.

Trei vedete din lumea fashion vor juriza concursul si vor alege cele trei fericite castigatoare! Valentina Pelinel (model international) Malvina Cervenski (Malvenski) si Rhea Costa (designer) vor analiza toate raspunsurile participante la concurs pentru ca, in final, sa aleaga castigatorii.

Daca iti doresti un cadou by designer, participa la concurs! Detalii aici.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *