Concurs: Castiga un sejur de 3 nopti la Hotel Iaki Mamaia - Woman2woman.ro


Concurs: Castiga un sejur de 3 nopti la Hotel Iaki Mamaia

By on decembrie 2, 2015

mancare de post

Share Button

Woman2Woman.ro si Hotel Iaki Mamaia te invita sa participi la concurs. Castiga un sejur de 3 nopti, cu mic dejun, pentru tine si partenerul tau.

Iaki-poza-concurs
Castiga un sejur de 3 nopti la Hotel Iaki Mamaia

Premiu: un sejur de 3 nopti la Hotel Iaki Mamaia, oferit de Hotel Iaki. Sejurul consta in 3 nopti de cazare si mic dejun pentru doua persoane, oricand in perioada 17 decembrie – 30 martie, cu exceptia sarbatorilor (Craciun, Revelion, 8 Martie).

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like si share postarii de pe pagina de Facebook a site-ului Woman2Woman.ro: aici

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook Hotel Iaki aici

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea concursului – “Cum arata sejurul perfect petrecut la Hotel Iaki?”,  printr-un comentariu la acest articol. (Vor fi luate in considerare doar raspunsurile postate in pagina de concurs de pe Woman2Woman.ro.)

Participare:

Perioada in care poti participa este 2 – 16 decembrie 2015.

Participantul cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul constand intr-un sejur de 3 nopti la Hotel Iaki Mamaia. Sejurul consta in 3 nopti de cazare si mic dejun pentru doua persoane.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Woman2Woman.ro, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 30 decembrie 2015.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

161 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *