Lux decadent la prezentarea Chanel Pre-Fall 2012 – Woman2woman.ro

Lux decadent la prezentarea Chanel Pre-Fall 2012

By on January 4, 2012
Share Button

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

Show-ul Chanel de pe 6 decembrie, a fost unul somptuos! Coafuri non-conformiste, rasta-chic, machiaj puternic al ochilor accentuati cu negru si auriu pe pometi, un decor de banchet risipitor, a dat tonul unei prezentari deloc subtile.  Podiumul a fost unul circular, ce pe laterale avea mese bogate, pline cu mancaruri alese, flori si decoratiuni si conform style.com, era un mic trenulet care circula pe masa aducand bauturi fine invitatilor. Wow! Un decor demn de un rege!

lux

Tema prezentarii a fost intalnirea dintre Bombay si Paris.  Iar tinutele prezentate au creat un mix perfect intre cele doua orase, intr-un stil clasic si elegant. Cu toate ca Lagarfeld nu a fost in India, a spus la finalul prezentarii ca „Este mult mai inspirant sa nu mergi intr-un loc, dacat sa mergi.”, conform style.com.  Am admirat sacourile tweed, specifice Chanel, combinate cu coliere masive Nehru, rochii de seara cu aspect metalic in croiala specifica sari-urilor, sau tinute tipic frantuzesti accesorizate cu bijuterii indiene extrem de elaborate.  Odata cu prezentarea noii colectii, Chanel a lansat si o noua linie de lacuri de unghii, accentele metalizate simtindu-se puternic. (in prima poza de sus puteti vedea nuanta aleasa pentru show).

lux

 

Ce mi-a atras atentia este ca aceasta tema aleasa de Karl Lagerfeld doreste sa schimbe o perceptie destul de bine inradacinata. Este bine cunoscut faptul ca industria de moda si-a indreptat forta de munca spre India pentru a produse tinute cu detalii extravagante si dificil de reprodus in alte tari. Acum planul lui Lagarfeld este sa intrige prin ideea ca toate creatiile indiene sunt de fapt facute in atelierele Chanel din Paris.

Aici puteti vedea prezentarea  din confortul scaunului de acasa, caci mi-e teama ca cei prezenti au vazut destul de greu din cauza decorului de pe masa si a candelabrelor.

Mai jos puteti vedea si galeria de imagini cu mai multe tinute din prezentarea Chanel.

 

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *