Indragosteste-te de toamna, la Iaki - Woman2woman.ro


mancare de post

Indragosteste-te de toamna, la Iaki

By on September 5, 2018
Share Button

Daca faci o plimbare in aer liber iti dai seama dupa miros ca vine toamna. Te invitam acolo unde anotimpul este purtat de valurile Marii Negre!

Situat la numai 20 metri de plaja, IAKI se defineste ca fiind destinatia ideala pentru petrecerea sejururilor si a vacantelor memorabile pe litoral, nu doar in sezonul estival. Camerele insorite si spatioase, precum si multitudinea facilitatilor oferite de hotel, terasa acoperita, cat si piscina interioara ofera de departe confortul necesar.

 

IAKI propune in acest sezon un nou pachet, disponibil in perioada 17.09 – 08.10.2018 & 09.10 – 30.12.2018: “Fall in love with Autumn”, intr-un sejur format din 2 nopti de cazare cu mic dejun, a treia noapte de cazare gratuita (fara mic dejun inclus), acces IAKI SPA, pentru: piscina interioara, sauna umeda si uscata, jacuzzi, fitness, dus emotional, dus cervical, terapii Yon-Ka la IAKI Spa:

Pentru EA: Baie cu saruri Epsom & tratament facial Intraceuticals-tehnologie anti-imbatranire cu oxigen hiperbaric

Pentru EL: YonKa Men Express – Tratament special conceput unui ten barbatesc & Impachetari cu namol de la Marea Moarta

Oaspetii se pot relaxa si indeparta de grijile cotidiene alegand serviciile Centrului IAKI Spa, fie ca este vorba despre detensionare si relaxare in zona Heat & Pool, fie alegând terapiile dedicate. Hraneste-ti trupul si mintea cu programul personal de ingrijire si intampina toamna revitalizat!

Tariful pachetului “Fall in love with Autumn” este 1097 Lei / 2 persoare, perioada 17 Septembrie – 08 Octombrie si 947 Lei / 2 persoane, in perioada 09 Octombrie – 30 Decembrie 2018.

Pachetele sunt concepute din dorinta de a oferi oaspetilor posibilitatea de a petrece momente extraordinare, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase. Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura impunatoare şi minunata deschidere catre mare recomanda IAKI ca destinatia ideala pentru a organiza congrese, conferinte, seminarii, traininguri, receptii sau pentru a petrece clipe de relaxare in compania celor apropiati. In sectiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro, sunt disponibile pachetele speciale pe care IAKI le-a pregatit in aceasta perioada pentru oaspetii sai.

Poti face rezervari folosind datele de contact de mai jos:

Website: www.iaki.ro; www.iakispa.ro

Telefon: +40 241/831.360  +0 735 405 986

Email: marketing@iaki.ro reservation@iaki.ro

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *