Horoscopul lunar al anului 2017 - Woman2woman.ro

Horoscopul lunar al anului 2017

By on April 26, 2017
Share Button

Ce spun astrele pentru tine in anul 2017? Vei primi o marire de salariu, iti vei gasi un nou job, relatia cu partenerul se va imbunatati? Haideti sa vedem ce spune horoscopul pentru fiecare zodie si fiecare luna a anului.

Horoscop lanuarie

Este o luna in care se recomanda sa te asiguri ce ceea ce iti doresti este si ceea ce vrei nu doar ceea ce crezi ca ar fi bine, atat din punct de vedere profesional cat si pe plan social si sentimental. Ceea ce arata bine pentru altii nu este neaparat adecvat si pentru tine, asa ca rezerva-ti timpul necesar si clarifica toate aceste aspecte, pentru ca in lunile care vor urma, daca planurile tale nu sunt clare si congruente cu tine insati, lucrurile se vor bloca sau o vor lua pe o directie deloc placuta. A venit momentul sa onorezi vocea interioara si sa fii de folos si celor din jur!

Citeste mai departe in Horoscop Ianuarie 2017

Horoscop Februarie

Este o perioada minunata pentru a reflecta asupra lucrurilor care ne inspira si a gasi o cale sa te ocupi de ele. Perceptia asupra lucrurilor ascunse si nevazute este acum accentuata, asa ca te poti astepta la premonitii, vise, capacitati telepatice, inspiratie si o intuitie crescuta. Esti asemeni unui receptor radio care se poate conecta la diferite frecvente si canale. Este posibil ca unele semne sa se simta rupte de realitate si confuze in aceasta perioada.

Citeste mai departe in Horoscop Februarie 2017

Horoscop Martie

In aceasta luna este foarte important sa restabililesti contactul cu pamantul si cu propriul corp. Este necesar sa te alimentezi cat mai sanatos, sa faci exercitii fizice si sa beneficiezi de plimbari cat mai lungi in natura si in aer curat.

Citeste mai departe in Horoscop Martie 2017

Horoscop Aprilie

Aprilie este luna in care este bine sa arunci o privire asupra modului in care poti crea mai multa abundenta si frumusete in jurul tau. E timpul sa depasesti etapa dictata de sentimente de frica si dorinta de supravietuire si sa incerci ceva nou, poate chiar sa iti schimbi obiceiurile. Iti va fi usor sa vezi unde ai gresit si sa mergi mai departe.

Citeste mai departe in Horoscop Aprilie 2017

Horoscop Mai

Vei simti o mare nevoie de comunicare si interactiune cu cei din jur. Mentalul este bine aspectat si te poti exprima usor, atat verbal cat si in scris, de aceea este recomandat sa profiti de aceasta perioasda si sa iti faci cunoscute ideile, atat la serviciu cat si in familie. Vor fi apreciate si vor avea succes!

Citeste mai departe in Horoscop Mai 2017

Horoscop Iunie

Vei avea ocazia sa depasesti blocaje fizice, mentale si emotionale. Esti inclinata spre filozofie si discutii despre sensurile ascunse ale vietii si ale omului. O luna potrivita pentru introspectii si descoperirea de sine, dar si pentru a impartasi cu cei apropiati momente de armonie si pace.

Citeste mai departe in Horoscop Iunie 2017

Horoscop Iulie

Ai ocazia sa intelegi faptul ca negarea emotionala nu este ceva care sa te duca prea departe, dar nici sacrificiul de sine! Este timpul sa exprimi ceea ce simti si sa tii cont si de propriile necesitati si dorinte. Sacrificiul personal nu este intotdeauna o solutie.

Citeste mai departe in Horoscop Iulie 2017

Horoscop August

Esti stralucitoare si vrei sa fii in centru atentiei! Pur si simplu vei lumina in propria viata, dar si in vietile altora! Doar tu poti face schimbarile necesare pentru a-ti imbunatati viata, de ce nu ai cuteza cand toate panzele sunt acum sus si te bucuri de toata sustinerea astrala?!

Citeste mai departe in Horoscop August 2017

Horoscop Septembrie

Daca vrei mai multa libertate in relatia actuala, e suficient sa vorbesti cu partenerul despre acest lucru. Atentie, insa, la modul in care te exprimi, la tonalitate si la cuvintele folosite.

Citeste mai departe in Horoscop Septembrie 2017

Horoscop Octombrie

Este o luna a irascibilitatii – atentie la felul in care te exprimi si actionezi, nu te grabi in afirmatii si nici in luarea deciziilor. Ramai calma si nu te grabi sa ii ataci pe cei care sunt nepoliticosi si par a face tot posibilul sa te enerveze.

Citeste mai departe in Horoscop Octombrie 2017

Horosocop Noiembrie

Ai o stare de spirit buna si se imbunatateste relatia cu partenerul si cu familia. Onestitatea de care dai acum dovada, va adanci intimitatea relatiei si te va propulsa spre o noua etapa, atat in viata personala cat si in cariera.

Citeste mai departe in Horoscop Noiembrie 2017

Horoscop Decembrie

Este o luna agitata, asa ca incearca sa tii sub control nivelul sarcinilor asumate si sa iti rezervi momente de relaxare. Priveste in jur si cauta solutii sa te apropii mai mult de cei pe care ii iubesti.

Citeste mai departe in Horoscop Decembrie 2017

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *