Horoscop septembrie 2017 - Woman2woman.ro


Horoscop septembrie 2017

By on martie 24, 2017

mancare de post

Share Button

Vrei sa stii ce iti rezerva horoscopul lunii septembrie 2017? Ei bine, luna septembrie este caracterizata de o predispozitie spre indecizie si stari schimbatoare. Suntem mai creative si mai interesate de viata sociala, mai sensibile si mai inclinate spre a gasi frumusetea. Totodata suntem dornice de dreptate si corectitudine.

Horoscop septembrie 2017

Horoscop septembrie 2017

Horoscop septembrie 2017 – Berbec

Emotiile te bulverseaza la inceputul lunii si aproape ca ti-ai dori sa nu mai simti nimic, dar acest lucru este imposibil. Incearca sa le gestionezi cu rabdare si sa le privesti ca pe un ghid util pentru drumul prin viata.

La locul de munca se intrevad sarcini in plus si te simti usor coplesita, dar vei depasi cu bine perioada. Cauta sa petreci mai mult timp in aer liber alaturi de familie sau de partener, pentru ca vei trai momente greu de uitat.

Horoscop septembrie 2017 – Taur

Intensitatea sentimetelor te va lua prin surprindere in primele zile ale lunii. Pur si simplu nu stiai ca poti trai evenimentele la acest nivel, atat cele de la locul de munca cat si pe cele de acasa. Chiar daca aceasta intensitate te face sa te simti inconfortabil, bucura-te de aceste clipe incredibile.

Pentru a te echilibra, poti face mai multe exercitii de yoga, sau poti medita. Tu faci acum o multime de planuri cu prietenii, iar pe la jumatatea lunii, creativitatea ta este la un nivel foarte crescut.

Profita de aceste momente si urmeaza-ti intuitia, pentru ca nu vei gresi in alegerile facute acum. Intoarce-te la pasiunile tale si exprima-te asa cum simti.

Horoscop septembrie 2017 – Gemeni

Inceputul lunii te gaseste inclinata spre acte de voluntariat si esti plina de dorinta de a te implica mai mult in activitati sociale.

Nu iti neglija prietenii si cauta sa ii atragi si pe ei in aceste actiuni pentru binele comunitatii. La urma urmei, impreuna, puteti face lucruri bune pentru cei din jur si, totodata, va puteti si distra.

Proiectele par a nu merge mereu inainte sau in ritmul dorit de tine, dar, cu un pic de rabdare, lucrurile se vor debloca. Esti intr-o forma intelectuala de zile mari si se recomanda sa nu eziti sa te exprimi cum simti. Atentie la alimentatie, caci ai tendinta de a sari peste mese.

Horoscop septembrie 2017 – Rac

Si tie iti dau emotiile de furca, dar tu, mai mult ca restul semnelor, esti obisnuita sa traiesti viata de parca o vezi printr-o lupa.

Ia-o mai usor si nu cauta sa iti infranezi emotiile, pentru ca nu vei reusi. Cauta doar sa le tii sub control, asa cum stii tu sa o faci.

In prima saptamana este recomandat sa te ocupi de problemele restante, cu atat mai mult cu cat intelectul tau este acum foarte bine aspectat. Nu te grabi in ceea ce faci. Spre sfarsitul lunii e posibil sa apar mici probleme legate de sanatate, dar nu e nimic grav.

Horoscop septembrie 2017 – Leu

Daca nu iti vei folosi intuitia este posibil sa pierzi o oportunitate cu care nu te vei mai intalni, deci mare atentie in primele zile ale lunii. Insa, daca vei pierde aceasta ocazie, vei ramane cu o lectie nepretuita – si anume sa iti urmezi intuitia atunci cand simti imboldul ei.

Prima saptamana a lunii te prinde, totodata, intr-o dispozitie foarte romantica si te vei bucura de clipe minunate alaturi de partener.

Spre sfarsitul lunii este posibila o investitie de zile mari, ceva absolut grandios si care iti va crea o reala bucurie.

Horoscop septembrie 2017 – Fecioara

Tu esti in primele zile ale lunii ca un personaj de poveste, dar unul extrem de curios si energic. Poate un spiridus?! Este interesant de urmarit unde te va duce aceasta predispozitie inedita.

Ca e vorba de distractie sau de munca, tu dai tot ce poti in ceea ce faci si pui mult suflet si energie in actiunile tale. Esti entuziasta si amuzanta, o prezenta spumoasa pe oriunde te duci.

Din cauza grabei este posibil sa faci si mici greseli, dar nimic imposibil de reparat. Bucura-te de aceasta perioada absolut inedita pentru tine!

Horoscop septembrie 2017 – Balanta

Tu nu te poti hotara daca sa savurezi singura tot, sau sa imparti si cu ceilalti lucrurile bune pe care le primesti. E greu sa decizi cum e mai corect si tentatia de a te ascunde si a pastra tot numai pentru tine, este mare, ceea ce este ceva absolut nou pentru o balanta.

Esti macinata de dilema daca este corect sau nu felul in care procedezi, si asta pare sa te extenueze. Poate ca e mai bine sa fii corecta si sa ramai tu insati, adica acea persoana gata oricand sa imparta lucrurile bune cu cei din jur. Cu siguranta, mai tarziu, nu te vei simti prea confortabil cu gandul la ceea ce ai facut acum.

Spre sfarsitul lunii, inspiratia iti revine si iese soarele pe strada ta.

Horoscop septembrie 2017 – Scorpion

Primele zile ale lunii iti aduc multe bucurii. Tu te gandesti acum serios la o cale sa beneficiezi mai des de momente ca acestea si, vei ramane surprinsa, dar, cu un mic plan, chiar este posibil acest lucru.

Seful tau pare in toane foarte bune, asa ca este recomandat sa profiti de ocazie si sa ai o discutie cu el.

Ai grija sa nu te suprasoliciti si sa dormi suficient, iar, la sfarsitul lunii, o plimbare la munte ar fi exact ce iti trebuie.

Horoscop septembrie 2017 – Sagetator

In primele zile ale lunii tu esti mai capricioasa si mai lipsita de energie, dar nu va dura mult timp si iti vei reveni. Incepand cu a doua saptamana a lunii tot ceea ce iti propui iti reuseste si lucrurile se desfasoara de parca nu ai avea piedici in calea ta! Te simti bine, arati bine, esti splendita, esti frumoasa!

Atentie cu obiectele de valoare pentru ca ai tendinta de a pierde lucruri – chei, ochelari, telefon mobil, etc. In a doua parte a lunii este recomandat sa incerci sa te concentrezi pe ceea ce vrei sa faci, dar sa iti pastrezi si simtul umorului.

Comunica cu persoanele din jur si afla exact cum stau lucrurile, le vei intelege altfel si vei incepe sa vezi viata cu alti ochi.

Horoscop septembrie 2017 – Capricorn

Tu sa ai grija de detalii, pentru ca si ele vor avea grija de tine!

E adevarat ca pare un pic mai complicat in primele zile ale lunii, dar, inca din a doua saptamana, lucrurile se vor limpezi. Spre sfarsitul lunii ai sansa sa demarezi proiecte sau actiuni care vor avea un mare succes in lunile urmatoare, dar, nu uita – mare atentie la detalii!

Verifica-le de doua ori inainte de a trece mai departe! 

Horoscop septembrie 2017 – Varsator

Pentru tine este o luna in care te vei ocupa pentru inceput asupra carierei.

In prima parte a lunii vei clarifica exact ce vrei si ce nu vrei in ceea ce priveste munca ta, iar de aici incolo, lucrurile se vor aseza exact asa cum iti doresti, dar e foarte important sa iti clarifici tu insati cateva obiective si directii.

Totodata, daca vei reusi sa te organizezi bine la locul de munca, vei avea mai mult timp pentru viata ta personala, asa ca, dispozitia romantica din a doua parte a lunii, iti va aduce clipe de neuitat in compania partenerului de viata.

Horoscop septembrie 2017 – Pesti

Tu incepi luna pe un teren usor nesigur, dar faptul ca nu esti la fel de bine infipta cu picioarele in pamant, nu este un motiv de frica sau de spaima.

Ai ocazia sa inveti sa iti pastrezi echilibru chiar si in situatii mai putin confortabile, asa ca valorifica aceste zile, pentru ca ai putea deveni mult mai adaptabila si mai flexibila.

Da, ai ocazia sa inveti lucruri noi! Curand vei obtine recunoasterea pe care o meriti si vei intra intr-o perioada plina de romantism. Sunt recomandate meditatia sau exercitiile de yoga care te pot ajuta sa iti pastrezi echilibru.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *