Cum putem combate obezitatea - Woman2woman.ro


mancare de post

Cum putem combate obezitatea

By on January 28, 2014
Share Button

Cum putem combate obezitateaObezitatea este o afectiune la care un numar din ce in ce mai mare de oameni risca sa fie supusi. Principalele cauze sunt lipsa unei alimentatii sanatoase si lipsa miscarii. Miscarea este foarte importanta daca ne dorim un corp de invidiat. Unii oameni sunt predispusi la a dezvolta aceata afectiune. Altii sunt prea incapatanati si nu doresc sub nicio forma sa lase un pic deoparte poftele pentru alimentele bogate in calorii. Pe langa efectul respingator, obezitatea duce la o speranta de viata redusa, crescand riscul diverselor afectiuni: boli de inima, diabet, astm si unele tipuri de cancer.

Autor: Calatean Raluca Adriana

Ce trebuie sa facem pentru a combate obezitatea:

Obezitatea poate fi eliminata, insa intr-o perioada lunga de timp. Inainte de a incepe un regim impotriva obezitatii, trebuie sa va asigurati ca toate alimentele introduse in regim sunt de buna calitate.

Este preferabil ca, inainte de a incepe o dieta, sa va consultati cu medicul vostru de familie sau cu orice alt medic specializat in acest domeniu. O data cu acordul medicului, veti putea incepe linistiti programul pe care il stabiliti cu nutritionistul vostru.

Share Button

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *