Cum arata ziua perfecta pentru o femeie - Woman2woman.ro


Cum arata ziua perfecta pentru o femeie

By on November 26, 2012

mancare de post

Share Button

Oare cum ar trebui sa se desfasoare o zi perfecta din viata unei femei? Ce fel de activitati le-ar face sa se simta intr-adevar multumite si fericite? Aceasta este intrebarea la care cercetatorii au incercat sa raspunda prin reconstituirea programului unei zile perfecte din viata unei femei in minute.

Autor: Claudia Ilies

Psihologii de la Institutul de Tehnologie din Georgia, Statele Unite ale Americii si cei ai Universitatii din Bremen, Germania au chestionat 900 de femei pentru realizarea studiului intitulat “ziua perfecta.” Acestea au fost intrebate despre activitatile lor zilnice si despre satisfactia care rezulta in urma desfasurarii acestor activitati.

Pentru a incepe o zi perfecta, femeile au nevoie in medie de 8 ore de somn. In ziua perfecta, femeile ar dori sa-si petreaca 106 minute cu partenerul lor, 98 minute la calculator, 82 de minute pentru a discuta cu prietenii lor, 78 minute sunt rezervate pentru relaxare, 75 de minute pentru a manca, 68 minute sunt destinate activitatilor sportive, 57 de minute convorbirilor telefonice, 56 minute la cumparaturi, 50 de minute pentru a gati, doar 36 minute pentru a lucra si 33 minute pentru transport.

In urma acestor rezultate, cercetatorii au concluzionat ca anumite activitati sunt atractive pentru ca ni le permitem mai rar. Acest lucru explica de ce romantismul si mersul la cumparaturi sunt preferate de catre femei in ziua perfecta, in detrimentul mersului la serviciu.

Pentru tine cum arata ziua perfecta?

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *