CONCURS: Castiga un look de diva pentru petrecerea de Revelion! - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un look de diva pentru petrecerea de Revelion!

By on December 7, 2012
Share Button

Vrei sa-ti accentuezi ochii si sa ai o privire mai expresiva ? Vrei un look de diva pentru petrecerea de Revelion? Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional  Beauty One iti ofera o sedinta de aplicare extensii de gene fir cu fir  realizata de dr. Manuela Ravescu!

Iata in ce consta aceasta procedura:

Extensiile de gene fir cu fir se folosesc pentru alungirea si indesirea genelor naturale.

Aplicarea lor nu este dureroasa sau deranjanta pentru ochi si consta in lipirea pe cate o geana naturala adulta, a cate unei extensii, folosindu-se un adeziv special. Se utilizeaza doar genele naturale adulte si , ca atare , extensiile vor dura 2-3 luni, cat este durata de viata a genei naturale.

Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.

Aceste extensii vor contribui din plin la obtinerea unui aspect de vedeta in noaptea de revelion. In functie de tinuta si machiajul alese pentru petrecerea de Anul Nou se pot folosi cateva gene bleumarin sau mov inchis sau chiar o mica paieta la coltul ochilor, care ulterior se poate indeparta.

Perioada in care poti participa la concurs: 7-14 decembrie 2012

Cum participi la concurs

Da like pagini de facebook a Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One , raspunde corect la prima intrebare si cat mai creativ la a doua intrebare printr-un comentariu la acest articol.

1. Intra sa dai Like paginii aici

2. Care este lungimea aleasa pentru extensii?

3. Unde ti-ai dori sa petreci Sarbatorile de iarna si de ce ?

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 15 decembrie 2012.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa dea like si share paginii de facebook a Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One , sa raspunda corect la prima intrebare si cat mai creativ la a doua intrebare printr-un comentariu la acest articol

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda acestui e-mail in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

*****Detaliile exacte privind intrarea in posesia premiului vor fi comunicate ulterior.

Share Button

17 Comments

 1. Andreea B.

  December 16, 2012 at 12:54 pm

  Felictari tuturor participantelor si bafta la urmatoarele concursuri.
  Castigatoarea acestei editii este Raluca-Iustina Hirtan.

 2. visan ioana sabina

  December 14, 2012 at 10:58 pm

  FB:Visan Oana

  Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.

  Sarbatorile le voi petrece alaturi de familie, acasa, unde miroase a cozonaci, si mama ma trezeste dimineata cu cacao fierbinte, in timp ce bunica pune la cuptor ultimele minunatii culinare, iar fratele meu distruge tacticos ambalajele cadourilor de sub brad. Desi imi place sa cunosc noi culturi si sa descopar locuri noi si poate pentru unii ar fi tentant un Craciun petrecut in deplasare, pentru mine tot acasa e perfectiunea in materie de sarbatori de iarna!

 3. viorica l

  December 13, 2012 at 11:17 pm

  cred ca lungimea extenselor trebuie sa fie cam cu lungimea celor naturale.
  Sarbatorile de iarna vreu sa le petrec undeva la tara ,cu familia,pt ca este cel mai frumos lucru sa fi alaturi de cei pe care ii iubesti si iti sunt aproape sufleteste.

 4. Cristina Simona Popescu

  December 12, 2012 at 6:17 pm

  1. FB:Cristina Simona Popescu
  2.Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.Aceste extensii vor contribui din plin la obtinerea unui aspect de vedeta in noaptea de revelion. In functie de tinuta si machiajul alese pentru petrecerea de Anul Nou se pot folosi cateva gene bleumarin sau mov inchis sau chiar o mica paieta la coltul ochilor, care ulterior se poate indeparta.
  3. Sarbatorile le voi petrece alaturi de prietenii mei de suflet si de familia mea asa cum am obisnuit de cativa anii de zile . Ne adunam cu totii prietenii si familile ne organizam la unul dintre noi si si ne bucuram uni de prezenta altora . Este o atmosfera foarte calda si familiala .

 5. Raluca-Iustina Hirtan

  December 12, 2012 at 10:01 am

  1. Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.
  2. Dorul de casa, de mirosul prajiturelelor facute de mama, dorul de a merge pe partie cu saniuta, iar apoi sa facem bradutul si sa il asteptam pe Mosul, cel mai probabil viscolul ma va purta inspre Piatra Neamt, minunatul meu oras natal!

  • Andreea B.

   December 16, 2012 at 12:52 pm

   Felicitari!

 6. Ana

  December 10, 2012 at 1:45 pm

  1.Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.
  2.Acasa,alaturi de familie si prieteni!!

 7. Ivan Janeta

  December 9, 2012 at 9:05 pm

  1)Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii.
  2)Sarbatorile le petrec in fiecare an alaturi de familie unde este cel mai bine decat alaturi de cei dragi.

 8. Manta Ioana Eliza

  December 9, 2012 at 6:21 pm

  2. Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.
  3. Craciunul il voi petrece acasa impreuna cu familia mea si rudele. Nu ne-am mai vazut de mult in familie si ar fi frumos sa ne revedem de sarbatori si sa le petrecem impreuna. Deasemenea si Revelionul as dori sa-l petrecem impreuna. Sarbatori Fericite!

 9. dumitrache alina

  December 9, 2012 at 5:12 pm

  1.lungimea pt extensii este in functie de lungimea genei naturale dar mai lunga cu 50% ,decat aceasta din urma, se poate aplica si rimel peste aceste extensii daca doreste un look dramatic 2.craciunul il voi petrece cu familia si prietenul meu acasa la ai mei si vom mai merge si la niste rude de ale lui si vom colinda cum este traditia uni pe alti vom merge prin oras sa ne bucuram de spiritul craciunlui si revelionul il voi petrece cu pritenul si niste cunostiinte

 10. Claudia Lungu

  December 9, 2012 at 3:03 pm

  1.Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.
  2.Sarbatorile de iarna imi place sa le petrec acasa ,cu familia;
  FB:Ingrid Mayra

 11. Visan Anisoara

  December 9, 2012 at 11:20 am

  Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii.
  Craciunul , ca intotdeauna, il voi petrece cu familia mea.

 12. SANDU FLORINA

  December 9, 2012 at 10:53 am

  2. Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.
  3. Sarbatorile de iarna le fac acasa cu familia si de Revelion cu prietenii.

 13. Raluca

  December 9, 2012 at 4:59 am

  Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.

  Sarbatoriile de iarna le voi petrece acasa cu familia mea si iubitul meu, desi mi-ar placea sa le sarbatoresc la munte, unde la mare, ar fi super!! Dar din pacate nu se poate, totusi de Revelion sigur voi merge undeva, abia astept !

 14. rusu ioana

  December 8, 2012 at 4:12 pm

  1. Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta, se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.

  2. Din pacate Sarbatoriile le petrec la munca, insa mi-ar fi placut sa plec acasa sa fiu cu familia mea

 15. Roxana Constantin

  December 7, 2012 at 6:55 pm

  2. Lungimea extensiei se alege in functie de lungimea genei naturale dar mai lunga cu 50% decat aceasta din urma. Se poate aplica si rimel peste aceste extensii pentru un look cat mai dramatic (de preferat noaptea).

  3. Sarbatorile le voi petrece atat la serviciu, cat si cu familia. Una dintre ele sigur la serviciu iar cea de-a doua sabatoare sper sa o petrec cu sotul meu sau cu intreaga familie. Prefer sa o petrec cu sotul meu, undeva departe, doar noi doi, dar cum nu stiu cand voi fi libera si nu pot sa imi fac planuri. Sarbatori fericite!

 16. Monica Daliu

  December 7, 2012 at 2:56 pm

  2. Lungimea aleasa pentru extensii este in functie de lungimea genei naturale, fiind cu 50% mai lunga decat aceasta.Ulterior clienta se poate machia fara grija, chiar se poate folosi putin rimel peste extensii, daca doreste un look dramatic.

  3. Craciunul il voi petrece acasa, cu sotul si ai mei copilasi, sunt destul de mici si este primul an in care vor intelege cu adevarat ce inseamna ca vine Mosu’ si sunt sigura ca vor trai la maxim acest moment, vor fi in culmeaz incantarii si fericirii, iar pentru noi parintii va fi minunat sa ii urmarim. Iar Revelionul il voi petrece impreuna cu sotul meu la munte, doar noi 2. De mult nu am mai avut momente pe care sa le petrecem doar noi 2 si anul asta este randul nostru sa ne rasfatam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *