Concurs: Castiga un curs de automachiaj in valoare de 150 euro - Woman2woman.ro


Concurs: Castiga un curs de automachiaj in valoare de 150 euro

By on august 9, 2013

mancare de post

Share Button

concurs - curs de automachiajVrei sa inveti cum sa realizezi singura un machiaj profesional? Vrei sa stii cum sa-ti evidentiezi calitatile si sa ascunzi defectele? Woman2Woman.ro si Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One te invita la concurs si iti ofera sansa de a castiga un curs de automachiaj in valoare de 150 euro. Cursul se desfasoara pe parcursul a 5 sedinte si te va ajuta sa invati cum sa realizezi mai multe tipuri de machiaje si cum sa-ti ingrijesti tenul !

Aici poti afla mai multe detalii despre cursul de automachiaj.

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos, pentru a castiga cursul de automachiaj in valoare de 150 euro:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook a Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One: https://www.facebook.com/BeautyOne.ScoalaCosmeticasiMachiajProfesional

PASUL 2 – Aboneaza-te la newsletter-ul Woman2Woman.ro folosind formularul de mai jos:

Formular abonare:

PASUL 3 – Raspunde la intrebarea “Care este produsul de machiaj de care nu te poti lipsi si de ce?“, printr-un comentariu la acest articol.

Participare:

Perioada in care poti participa este 9 – 31 august 2013.

Participanta cu cel mai interesant raspuns va castiga premiul, constand intr-un curs de automachiaj in valoare de 150 euro.

Castigatoarea va fi anuntata in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a Woman2Woman.ro si Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 5 septembrie 2013.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Woman2Woman.ro la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail folosita la abonarea pentru newsletter-ul Woman2Woman.ro). Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Share Button

45 Comments

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *