CONCURS: Castiga un Costum de Craciunita! - Woman2woman.ro


CONCURS: Castiga un Costum de Craciunita!

By on December 1, 2012

mancare de post

Share Button

De Sarbatori, fii o Craciunita sexy! Castiga un… Costum de Craciunita!

Cum participi

Pentru a participa la acest concurs, da like si share paginii de facebook a Just4Girls.ro aici si lasa un comentariu la acest articol in care sa raspunzi la intrebarea: Care este cea mai frumoasa amintire legata de Craciun, pe care o ai alaturi de iubitul tau?

Perioada in care poti participa este 1 – 15 decembrie 2012.

Premiu

Premiul consta intr-un Costum de Craciunita oferit de Just4Girls.ro

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 16 decembrie 2012.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa dea like si share paginii de facebook a Just4Girls.ro aici si sa raspunda cat mai creativ la intrebarea din concurs

 

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda acestui e-mail in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

*****Premiul castigat va fi trimis castigatorului de catre Just4Girls.ro. Detaliile exacte de livrare vor fi comunicate ulterior.

Share Button

38 Comments

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *