Beneficiile inotului - Page 2 of 4 - Woman2woman.ro


Beneficiile inotului

By on February 23, 2014

mancare de post

Share Button

Beneficiile inotuluiIn timpul inotului, iti folosesti toti muschii

Acest lucru va fi benefic pentru sanatatea ta. Inotul te ajuta sa dai jos kilogramele acumulate. Iti ofera un excelent antrenament cardiovascular. Inotul te ajuta sa traiesti mai mult si mult mai sanatos.

Este o forma de antrenament care creste frecventa cardiaca si stimuleaza circulatia. Are o influenta pozitiva asupra plamanilor nostri. Acest lucru este benefic pentru persoanele in varsta a caror capacitate respiratorie incepe sa scada odata cu varsta.

De asemenea, inotul este folositor pentru adultii si copiii cu astm. O persoana de saizeci de kilograme care inoata intr-un ritm moderat va arde aproximativ doua sute patruzeci de calorii la fiecare treizeci de minute. Acest lucru ofera mult mai multa rezistenta muschilor tai.

Daca stii ca organismul tau cere mult de mancare, iar tu in acelasi timp ii oferi, inotul este un sport eficient pentru arderea caloriilor. Acest tip de antrenament prin inot este diferit de alte tipuri de exercitii care incalzesc corpul si, ca rezultat, reduc pofta de mancare.

Share Button

Pages: 1 2 3 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *