Apa in alimentatia bebelusilor - Valeria Herdea (medic) - Woman2woman.ro


mancare de post

Apa in alimentatia bebelusilor – Valeria Herdea (medic)

By on January 15, 2015
Share Button

Daca la inceput bebelusul are resursele lui de apa de la mama lui, ulterior, are nevoie de apa din mediul extern. aceasta apa si puritatea ei impacteaza teribil viata ulterioara. Ganditi-va doar ca la studii absolut banale  vom vedea ca aproximativ 45% dintre adultii din Romania sufera de ceea ce noi numim litiaza renala, adica au depuneri de pietre, de nisip, la nivel renal.

Apa pe care o consumam, alimentatia pe care o avem sunt, de fapt, sursa a ceea ce numim mai tarziu boli cronice. De exemplu, obezitatea, diabetul, hipertensiunea – care are origine reala de foarte multe ori, si, in cazul in care nu avem grija de copil (adica nu folosim o apa cu anumite valori ale elementelor componente), s-ar putea sa crestem generatii de bolnavi.

In momentul in care vorbim despre apa poluata sa apa nepoluata, discutam de apa cu calitate, care sa permita folosirea la orice varsta. Apa care are PH alcalin si care are anumite calitati, concentratii si anumite proprietati, poate fi folosita fara grija la bebelusi, pentru prepararea laptelui praf, de exemplu sau pentru prepararea alimentatiei.

Este foarte importanat ca apa sa fie achizitionata in recipiente mai mici, care sa fie folosita in 24 de ore de la deschidere

Calitatea apei este esentiata in alimentatia nu doar a bebelusului, ci si a adultilor, dar, daca nu avem grija la bebelusi, s-ar putea sa apara foarte multe probleme de sanatate ca adulti.

Aproape 30 % dintre persoanele adulte au probleme de digestie.

Copiii nu trebuie sa consume apa in timpul mesei, ci este indicat sa consume apa de buna calitate, intre mese.

Video integral – Importanta apei (Valentina Vesler si ) – conferinta “Mama si copilul” (prima editie)

      Sponsori principali                    Partener logistic

cartoon network          SIAN Ladies only                               logo PPH&S-1

Sponsori secundari

logo aquacarpaticaasociatia conil  logo jonzac logo belladonna logo  carrefour_2011_orizontal_margini_varianta Romania-01DEG_Final logo-elite-beauty-lounge3   logo gandeste sanatosHaribo KURTMANN mic Leibnizjpg   mamaboutique.ro Mamba Logo Island  logo pukkafood

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *