Conferinta - Mama si copilul - Woman2woman.ro


Conferinta – Mama si copilul

mancare de post

Share Button

Conferinta Mama si copilulJoi, 17 iulie 2014, incepand cu ora 9:30, te asteptam la un nou eveniment Woman2Woman.ro: conferinta “Mama si copilul”. Evenimentul va avea loc la Premier Palace Hotel&Spa, sala Conference & Events Hall, si se adreseaza parintilor, dar si copiilor.

Vino la „Mama si copilul”, un eveniment pentru mamici, tatici si copii de toate varstele

Iti pregatim sfaturi practice legate de parenting, cresterea, dezvoltarea si educarea copiilor, invitati speciali, momente speciale, cadouri si tombole cu premii surpriza, dar si un atelier creativ pentru copilul tau.

Participa gratuit la conferinta „Mama si copilul”

Pentru a participa gratuit la conferinta “Mama si copilul”, trimite un e-mail la adresa conferinte@woman2woman.ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specifici: numele tau, varsta, numele si varstele copiilor care te vor insoti la eveniment.

 

stelutaCateva motive sa participi

de ceExpertii sunt gata sa raspunda intrebarilor tale

Te asteptam cu experti si persoane cu experienta in lucrul cu copiii si parintii, care sa iti aduca informatii relevante despre cresterea, ingrijirea si educarea copiilor si care sa raspunda intrebarilor tale. Expertii te vor ajuta sa intelegi mai multe despre relatia parinte-copil si despre dezvoltarea si educarea copiilor.

Speakeri – Conferinta “Mama si copilul”

gabriel dinuOana IonitaIulia Belcvalentina veslerRuxandra CîlţeaAdela HanafiDr Herdea

de ce

Atelier creativ pentru copii

Esti mamica sau tatic? Vino impreuna cu micutul tau! In timp ce tu urmaresti prezentarile speakerilor, copilul tau poate participa la un atelier de creatie ce are loc in sala adiacenta celei in care se desfasoara conferinta.

de ce

Tombola si cadouri pentru toti participantii

Ca de fiecare data, am pregatit cadouri pentru toti participantii la conferinta, dar si o tombola cu premii surpiza din partea sponsorilor nostri.

 

de ce

Sedinte foto Powerpuff Girls

Fotograful Woman2Woman.ro pozeaza mamicile impreuna cu fetitele lor, pentru a putea participa la un concurs special by Cartoon Network – Powerpuff Girls

 

steluta

Cand si unde are loc evenimentul „Mama si copilul”

Conferinta „Mama si copilul” va avea loc pe 17 iulie 2014, la Premier Palace Hotel & Spa (Bulevardul Ghencea nr. 134, Bucuresti), sala Conference & Events Hall, incepand cu ora 10 (inregistrarea participantilor se face incepand cu ora 9:30). Mai multe detalii despre locatie, dar si localizarea pe harta gasesti aici.

 

steluta

Cum participi

Pentru a participa gratuit la conferinta “Mama si copilul”, trimite un e-mail la adresa conferinte@woman2woman.ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specifici: numele tau, varsta, numele si varstele copiilor care te vor insoti la eveniment.

Programul

9.30 – 10.00 Inregistrarea participantilor

Gabriel Dinu (Psiholog) – Pedeapsa si rasplata in educatia copilului – Gandestesanatos.ro

Oana Ionita (Balerina, vedeta TV, mamica) – Sportul in familie – Dance Planet

Valentina Vesler (AQUA Carpatica) – Apa si rolul ei in viata noastra

Iulia Belc (Medic Primar Recuperare Medicala – Premier Spa) – Rolul sportului in pre-si post natal

Ruxandra Ciltea (Medic stomatolog Dental Expert’s) – Sanatatea dentara in primii ani de viata – Dentalx.ro

Valeria Herdea (Medic primar medicina de familie, instructor formator) – Nutritia copilului 0-3 ani – Herdea.ro – Portal medical

Adela Hanafi (Presedintele Asociatiei CONIL) – Copiii cu cerinte educative speciale (CES) – Conil.ro

Tombola

*Conferinta “Mama si copilul” este adresata cititorilor noastri mai vechi sau mai noi. Prin urmare, prin inscrierea la aceasta conferinta iti exprimi acordul de a te abona la newsletter-ele Woman2Woman.ro, daca nu esti deja abonat(a) si de a primi oferte din partea site-ului Woman2Woman.ro si a partenerilor acestuia.

**Te asteptam sa te inscrii, pentru a putea participa gratuit la conferinta “Mama si copilul”. Dupa inscriere, vei primi confirmarea noastra pe e-mail, in maxim 48 de ore.

Moderator

Dorina Florea moderator TVR1 Conferinta Mama si copilul

               Sponsori principali                                          Partener logistic

cartoon network          SIAN Ladies only                                             logo PPH&S-1

 

Sponsori secundari

logo aquacarpaticaasociatia conil  logo jonzac logo belladonna logo  carrefour_2011_orizontal_margini_varianta Romania-01DEG_Final logo-elite-beauty-lounge3   logo gandeste sanatosHaribo KURTMANN mic Leibnizjpg   mamaboutique.ro Mamba Logo Island  logo pukkafood

Parteneri media

thumb-garbogokid  logo_lumea_FINALmic-e1351471672414 logo_live_prmamicamea-logo MobiKidMuJeRlogo_nou_thelight ring  ziare_logo_head famileto_150x150px

 

Eveniment sustinut de:

logouri IB

 

Bloguri si site-uri care sustin conferinta:

ceianarie  logo-romedic2  cristinalincu-banner-scurt daniel-botea-Natural comangabriel birou250x200 logo retete Haplea

Share Button