(P) Afla de ce ar trebui sa alegi Jucariile de exterior marca Feber - Woman2woman.ro


mancare de post

(P) Afla de ce ar trebui sa alegi Jucariile de exterior marca Feber

By on April 17, 2012
Share Button

bestkidsAcum ca e cald afara, copilul poate sa se distreze ore in sir jucandu-se in aer liber. E momentul sa profitati de primele raze calde de soare, oferindu-i  bucuria jucariilor de exterior.  Puteti amenaja un minunat loc de joaca pentru cei mici chiar in curtea casei.

Jucariile de exterior constituie o optiune din ce in ce mai utilizata de parinti ca si alternativa a spatiilor comune de joaca. Beneficiile unor astfel de amenajari sunt multiple: copilul va avea la indemana locul lui de joaca in orice moment si se va putea bucura de el in siguranta, fara a depasi perimetrul curtii iar, pe de alta parte, timpul de joaca al copilului poate fi mult crescut, deoarece nu mai implica disponibilitatea parintilor de a se deplasa zilnic pana la un spatiu de joaca comun. Spatiul de joaca in aer liber poate fi suficient de mare si conceput in asa fel incât jocul copiilor sa poate atinge o exprimare deplina.

Feber ajuta copiii sa descopere lumea care-i  inconjoara, sa comunice si sa se dezvolte ca si oameni. Gama de produse Feber este larga, de la casute de exterior, vehicule cu pedale, vehicule cu acumulatori, triciclete, tobogane pana la jucarii de gradina. Marca Feber a fost fondata in 1956 in Spania,  provincia Alicante, in oraselul Ibi cunoscut si sub denumirea  de Valea producatorilor de jucarii. Jucariile sunt produse in fabrica Famosa situata in aceeasi zona si sunt realizate la cele mai inalte standarde de siguranţa si confort pe care copiii le merita. Toate jucariile  sunt astfel concepute incat sa impiedice ranirea  accidentala a celor mici. Colturile jucariilor sunt curbate, prevazute cu aparatori speciale si  finisaje netede,  iar vopselele utilizate sunt netoxice, rezistente  la razele solare, ploaie, incendii si schimbari de temperatura.

Inovatia, siguranţa si confortul au fost intotdeauna elementele esenţiale in toate produsele Feber. Aceste elemente diferenţiale, impreuna cu rezistenţa si durabilitatea in timp a produselor au facut ca marca Feber sa devina lider pe piata in acest sector.

CasuteIn categoria jucariilor de exterior marca Feber,  intra casutele pentru copii (foto stanga), in interiorul carora micutii isi pot construi propriul univers.  Aceste structuri  in aer liber pot oferi mai multe oportunitaţi de joaca aventuroasa decât orice parc de distracţii.

TopoganeToboganele (foto dreapta) sunt  si ele distractia preferata a copiilor propunându-le in mod distractiv sa isi consume energia si sa isi dezvolte si abilitati de echilibru si curaj.

VehiculeOferta de vehicule marca Feber (foto stanga) este extrem de variata: de la clasicele triciclete, vehicule tip ride-on pana la masinute  cu pedale sau acumulatori, special concepute pentru baietei si fetite deopotriva.

BalansoarePrintre cele mai iubite si mai cunoscute jucarii de exterior Feber mai fac parte si celebrele balansoare (foto dreapta), leagane, masute si tunele. Acestea, dar si multe alte modele de jucarii de exterior va asteapta sa le descoperiti impreuna cu prichindeii dumneavoastra.

Asadar, fie ca aveţi la dispoziţie o curte, un teren de joaca, un parc sau sunteţi amatori de distractii in aer liber, oferiţi-i copilului dumneavoastra placerea de a se juca si dezvolta cu ajutorul jucariilor de exterior din colectia Feber.

Vezi si alte articole cu si despre copii.

Te-ar putea interesa si…

Cum alegi jucariile pentru un copil
Dezvoltare personala cu Daniela Nane

Daca ti-a placut acest articol, il poti recomanda si prietenelor tale. Dare to share!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *