5 cadouri interesante pentru copii - Woman2woman.ro


5 cadouri interesante pentru copii

By on February 21, 2019
Share Button

Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult atunci cand primesc cadouri, mai ales daca li se ofera ceea ce isi doresc de foarte mult timp. Desi poate ti se pare simplu sa iei o jucarie unui copil si crezi ca acesta se va bucura oricum, nu este deloc atat de usor. Copiii sunt, in general, destul de sinceri si vei vedea destul usor atunci cand un cadou nu le este pe plac.

Asadar, daca trebuie sa cumperi un cadou unui copil, dar nu stii ce anume sa ii iei pentru a-l surprinde cu adevarat, poti vedea mai jos cinci idei de cadouri interesante care cu siguranta vor bucura orice copil.

1. Motocicleta electrica

Daca s-a plictisit de bicicleta, de exemplu, poti sa ii iei ceva la fel de util si de practic. O motocicleta electrica poate fi un cadou ideal mai ales pentru copiii care au o pasiune pentru motociclete. Pe langa faptul ca se poate deplasa mult mai usor cu aceasta, va fi o bucurie si un motiv de joaca pentru orice copil pasionat sa isi petreaca timpul in aer liber.

Foto: airmotion.ro

2. Kendama

O jucarie foarte cunoscuta, ce poate fi facuta cadou unui copil care stii ca se plictiseste repede de jucarii. Are rol educativ si interactiv, poate chiar sa ajute si la socializare, existand deja o intrega comunitate de toate varstele de jucatori de kendama. Un joc de coordonare  pentru orice copil care are varsta de peste 7 ani.

3. Hoverboard

Daca este destul de energic copilul, atunci un hoverboard este un cadou care il va surprinde garantat. Este ideal pentru copiii care adora filmele SF pentru ca pot trai o experienta inedita pe un astfel de mijloc de transport care se deplaseaza singur. Cauta acum un hoverboard de vanzare si gaseste-l pe cel potrivit ca aspect, dar si ca pret.

4. Tableta educationala

Poti face ca timpul petrecut de catre copil pe tableta sau pe calculator sa fie unul in scop educativ. Cu ajutorul unei tablete educationale poate sa invete de exemplu limba engleza, sa deseneze si sa scrie. Un cadou potrivit pentru copiii care au nevoie de un impuls pentru a invata diferite lucruri noi, dar si pentru a-i ocupa timpul cu o activitate.

5. Ceas smartwatch

Un smartwatch pentru copii este un cadou atat pentru acestia, cat si pentru parinti. Cu ajutorul acestui ceas inteligent poti sa vezi oricand unde se afla copilul. In plus, exista si o varianta extrem de rezistenta (poate fi din silicon si astfel nu se poate sparge), insa are si functii de monitorizare pentru somn si monitorizare vocala. Aceste ceasuri pot avea si buton de apelare rapida si de urgenta, totodata poate fi controlat de pe telefon.

Inainte sa alegi un cadou nu uita sa vorbesti si cu parintii copilului pentru a afla preferintele acestuia, dar si pentru a nu cumpara ceva ce are deja acasa.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *