5 lucruri care ii enerveaza pe barbati... la femei - Woman2woman.ro


mancare de post

5 lucruri care ii enerveaza pe barbati… la femei

By on March 24, 2012
Share Button

cupluCand vine vorba de barbati, ai putea crede ca e simplu sa ii descifrezi. Insa, chiar daca nu ti-o arata, cateva dintre obiceiurile tale ar putea sa il irite pe partenerul tau. Am chestionat cativa barbati cu privire la obiceiurile enervante ale partenerelor si am selectat cateva dintre raspunsuri. Vezi care sunt cele mai frecvente situatii care il pot face pe partenerul tau sa isi piarda cumpatul.

1. Uneori, femeile sunt cicalitoare.

“Barbatii sunt niste copii…”. Cred ca ai auzit si tu cel putin o data afirmatia asta si poate, chiar daca nu ai constientizat-o, te-ai comportat cu partenerul tau ca si cand ar fi un copil. Asta este! Ne e scris in codul genetic sa fim mamoase si protectoare. Noi stim ca atunci cand exageram cu grija pentru partener, o facem doar pentru ca ii vrem binele. Cu toate astea, uneori, am putea fi percepute ca fiind cicalitoare.

2. Femeile pleaca la shopping fara sa stie exact ce vor si se invart cu orele prin magazine, fara sa isi doreasca ceva anume. 

Sunt convinsa ca fiecare femeie pleaca la shopping cu o lista in minte, dar se stie ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. In plus, daca lista initiala poate fi imbunatatita, este de datoria noastra sa o facem. Sa faci o selectie a atator produse si sa gandesti strategii de asortare cu hainele pe care deja le ai in garderoba reprezinta un proces care cere timp. Si, pentru ca niciodata nu putem cumpara toate hainele si accesoriile expuse in magazine, trebuie sa fim sigure ca vom duce acasa haina sau accesoriul care se va potrivi atat la rochia sexy de cocktail, cat si la costumul sobru.

3. Cand merg la shopping, femeilor le place sa isi tarasca partererii dupa ele.

O alta femeie ar putea sa inteleaga placerea de a colinda magazinele si de a analiza fiecare haina, in cautarea outfit-ului perfect. Nu si un barbat, insa. E pacat ca exista aceasta diferenta intre femei si barbati, insa trebuie sa ii acceptam asa cum sunt, cu micul lor defect de a nu le placea shopping-ul.

4. Desi petrec mult timp la shopping si in final cumpara unul sau mai multe produse, nu le poarta.

Referitor la faptul ca nu purtam obiectul achizitional, este total fals. Cand facem o achizitie, ne implicam emotional. Brodam un intreg tablou de evenimente si senzatii care ar justifica purtarea obiectului cumparat. Prin urmare, daca nu purtam imediat obiectul vestimentar sau accesoriul este pentru ca asteptam ca si in viata reala sa fie intrunite conditiile din tabloul emotional care ne-a facut sa cumparam produsul respectiv.

5. Femeia isi doreste prea mult sa stie unde e partenerul

Aici ar fi mai multe motive prin care comportamentul femeii poate fi justificat. In primul rand, sunte curioase. In al doilea rand, ne facem griji. In al treilea rand, vrem sa stim exact cat timp avem pana se intoarce partenerul, pentru ca ne ajuta la o mai buna organizare (citit, terminat un proiect, pus bigudiuri etc).

Sursa foto: ewhymenleaveblog.org

_____________________________________________________________________________________________

Te-ar putea interesa si…

Fericirea in cuplu                    cuplu                                 consiliere premaritala

 

Fericirea in cuplu       Acceptarea nevoilor, calea spre o relatie armonioasa      Consilierea premaritala


___________________________________________________________________________________________

Daca ti-a placut acest articol, il poti recomanda si prietenelor tale. Dare to share!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *