Secretul unei relatii armonioase si de durata - Woman2woman.ro


Secretul unei relatii armonioase si de durata

By on March 23, 2017

mancare de post

Share Button

Cu toate ne dorim fericirea in cuplu si cautam acel partener perfect cu care sa avem o relatie implinita si de durata. Sunt cupluri carora pare sa le reuseasca de minune acest lucru! Altora, insa, par a le fi toate potrivnice, chiar daca cei doi se iubesc foarte mult unul pe celalalt. Se pune firesc intrebarea: care este secretul unei relatii frumoase?

Putem avea o relatie frumoasa cu partenerul doar daca avem o relatie frumoasa cu noi insene

Sunt multe femei care nu constientizeaza faptul ca inainte de a se astepta sa fie iubite si respectate de partener, ar fi firesc ca ele insele sa se iubeasca si sa se respecte!

Daca tu ai un respect de sine scazut, nu te agreezi si consideri ca nu esti capabila sa realizezi ceea ce iti propui, de ce crezi ca o persoana din exterior, care nu te cunoaste la fel de bine cum te cunosti tu, ar crede altfel?!

Asa ca, primul pas pe care ar trebui sa il facem pentru a avea o relatie armonioasa cu partenerul nostru, este sa avem o relatie armonioasa cu noi insene! Sa ne cunoastem, sa ne respectam, sa ne ingrijim de dezvoltarea noastra pe toate nivelurile, sa cautam sa devenim acea persoana cu care sa ne placa sa ne petrecem timpul in orice moment.

Abia cand am ajuns in stadiul in care solitudinea nu mai este o corvoada pentru noi, dimpotriva, chiar ne simtim foarte bine astfel, petrecand timp de calitate noi cu noi insene, abia atunci ne putem gandi ca este posibil sa avem o relatie frumoasa si cu un partener.

Deci, daca vreti o relatie armonioasa, inainte de orice, respectati-va si iubiti-va pe voi inseva! Doar asa veti atrage acel partener potrivit, care sa va iubeasca si sa va respecte.

Cum gasim partenerul potrivit?

Partenerul potrivit nu trebuie cautat pentru ca il vei atrage. De fapt, este bine de constientizat faptul ca atragem in viata noastra exact acei oameni de care avem nevoie pentru a evolua.

Cu cat ne cunoastem mai bine si stim ce ne dorim, cu atat avem sanse mai mari sa gasim acel partener langa care sa avem o relatie armonioasa si de durata.

De ce ar trebui sa tinem cont cand ne alegem partenerul?

Stim ca iubirea este oarba si ca, de multe ori, ne lasam duse de chemarea inimii, uneori in detrimentul ratiunii, aruncandu-ne in relatii mai mult sau mai putin benefice. Oricum ar fi relatia, daca am mai invatat ceva despre noi de acolo, ea a fost de ajutor, pentru astfel ajungem sa ne cunoastem mai bine si sa ne apropiem, si mai mult, de acea relatie armonioasa cu acel partener potrivit.

Sunt cateva aspecte, insa, pe care, in mod rational, le-am putea trece in revista pentru a verifica compatibilitatea cu un partener.

Este bine sa avem macar doua hobby-uri comune. Doua activitati pe care sa le putem face impreuna si care sa ne aduca satisfactie. Astfel, daca esti o fire sportiva si iti plac drumetiile prin natura, ar fi de dorit sa iti alegi un partener cu aceleasi inclinatii, pentru ca ar putea deveni neplacut sa mergi singura la antrenamente sau in natura, in timp ce partenerul ramane acasa. Desigur, aceste pasiuni, chiar daca nu sunt comune la inceput, se pot dezvolta si educa in cuplu.

Este bine sa alegem un partener cu care putem discuta despre orice, chiar daca nu impartasim aceleasi pareri. A avea pareri diferite nu inseamna ca suntem unul impotriva celuilalt. Ne putem respecta parerile, unul altuia, chiar daca nu le impartasim.

Viata sexuala este un element important in cadrul unei relatii, de aceea este bine sa alegem un partener cu care ne potrivim sexual. Oricat de mari ar fi iubirea si respectul, daca cei doi nu au o viata sexuala armonioasa, curand se va ajunge la frustrari blocante.

Alege un partener care sa isi doreasca sa invete lucruri noi si care sa fie dispus sa schimbe ceva in viata lui, pentru ca o relatie de cuplu, inevitabil, aduce schimbari.

Daca iti doresti copii, alege un partener care iubeste copiii si pentru care nu va fi o corvoada o posibila sarcina, dimpotriva!

Alege un partener sincer si onest cu el insusi, pentru ca numai asa va fi sincer si onest si cu tine.

Share Button

One Comment

  1. Promovare SEO

    June 10, 2017 at 7:59 am

    Interesant articol. Felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *