Workshop “Automachiajul pentru Revelion “ - Woman2woman.ro


Workshop “Automachiajul pentru Revelion “

By on December 11, 2012
Share Button

Machiajul de petrecereDragi doamne si domnisoare, se apropie cea mai importanta petrecere a anului, petrecerea de Revelion! Daca ati stabilit unde veti petrece aceasta seara minunata, care va fi tinuta pe care o veti purta si cum va veti coafa, ne-am gandit sa venim in ajutorul vostru si sa invatam cum sa va realizati singure machiajul!

Desi este un machiaj de seara, machiajul de revelion are particularitatile sale, trebuie adaptat tinutei, coafurii, stilului si de ce nu, locatiei, asa ca va invitam sa petrecem ziua de 22 Decembrie impreuna pentru a va oferi cele mai bune sfaturi.

Seminarul va avea o durata de 6 ore, timp in care vom discuta despre regulile generale, va voi face o demonstratie si apoi, veti pune in practica lucrurile invatate, adica veti realiza machiajul mult dorit.

Daca doriti, va punem la dipozitie produsele noastre profesionale Parisax, daca va este mai usor puteti veni cu produsele personale pentru a realiza machiajul acasa fara a achizitiona alte produse suplimentar.

Deoarece vom petrece mult timp impreuna, vom avea un coffee break pentru a servi cafea si prajiturele.

Pretul este la fel de special ca aceasta luna, doar 120 lei.

LogoBOD-Scoala

Va puteti inscrie la www.scoaladecosmetica.ro

tel:021.2111115 ;0753028059; 0729063213

 

Va asteptam sa ne confirmati prezenta!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *