Vrei sa ai mai mult stil? Afla din ghidul gratuit - Woman2woman.ro


Vrei sa ai mai mult stil? Afla din ghidul gratuit

By on July 17, 2017

mancare de post

Share Button

Bijuteriile handmade au capatat, in ultimii ani, un statut special in viata fiecarei femei. O bijuterie handmade nu mai reprezinta in zilele noastre o simpla podoaba, un simplu accesoriu sau un element de asortare a tinutei.

Acest lucru este cu atat mai vizibil in cazul bijuteriilor handmade, decat in cazul celor de serie, deoarece bijuteriile handmade pun foarte mult accent pe unicitate. O bijuterie reflecta personalitatea unei femei, reflecta stilul celei ce o poarta. O bijuterie este asemanatoare unui jurnal personal, insa care iti reflecta gandurile la nivel public.

O bijuterie desemneaza de multe ori un dialog cu exteriorul. Prin forma, culoarea si stilul ei poti lasa o impresie, mult mai usor decat prin cuvintele rostite. Tocmai datorita acestui lucru, femeile au inceput sa puna pret pe bijuterii si pe cum anume le poarta si le asorteaza cu tinuta sau cu starile din viata lor.

Descarca ghidul gratuit aici.

Afla mai multe despre…

Psihologia alegerii bijuteriilor. Sa alegi o bijuterie tine nu doar de stil, ci si de personalitate, dispozitie si nu numai.

Cum sa pui pret pe calitate si care e modalitatea prin care inveti sa alegi ceea ce merita sa porti.

Despre forma si culoarea bijuteriilor

Cum purtam bijuteriile handmade. Nu oricine stie cum sa le poarte, insa tu poti invata din acest ghid.

Alegerea bijuteriilor in functie de stare sau eveniment.

Vremea si bijuteriile.

Cum asortam bijuteriile handmade… si multe alte idei si informatii utile doar in ghidul “10 modalitati in care bijuteriile handmade iti dau un plus de stil”.

Il poti descarca Gratuit de aici

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *