Viata dupa Burlacul: Gillian Gheorghiu - partea I - Woman2woman.ro


Viata dupa Burlacul: Gillian Gheorghiu – partea I

By on August 31, 2013

mancare de post

Share Button

gillian gheorghiu burlaculParea ca nu lupta suficient pentru inima burlacului si, pana la urma, a parasit concursul pentru ca nu ii putea oferi inima lui Bogdana Vladau. Cu toate astea, pentru Gillian Gheorghiu, participarea la show-ul “Burlacul” a insemnat “poate cea mai frumoasa experienta din viata” ei, o perioada presarata cu momente placute.

Autor: Mihaela Dinu

1. Per total, cum ai caracteriza experienta “Burlacul” (participarea ta in cadrul show-ului)?

“Burlacul” Sezonul 4 (2013) a fost poate cea mai frumoasa experienta din viata mea. Ma bucur din tot sufletul ca am avut norocul si onoarea de a participa la aceasta poveste minunata, plina de emotii, trairi si sentimente frumoase, amintiri vesele si oameni deosebiti!!

gillian gheorghiu burlacul trandafirUn sezon exceptional, dupa parerea mea cel mai bun de pana acum. Si asta nu o spun doar pentru ca am fost una dintre participantele acestui show, ci pentru ca intr-adevar merita felicitari!!Un sezon care a avut de toate, plin de actiune, intrigi, certuri, dar si o multime de lucruri si amintiri frumoase, care au lasat un gust placut, atat in sufletul nostru, cat si al telespectatorilor!!

Un sezon cu fete frumoase… care, pot spune ca am fost niste norocoase sa avem parte de un asa burlac frumos, manierat, destept, cu care aveam ce povesti si de la care aveam ce invata. Si oricat de indiferente, indragostite sau visatoare am fi fost, nu puteam sa nu fim intimidate in prezenta lui, dar in acelasi timp un baiat a carui caldura sufleteasca ne facea sa ne simtim minunat!

Gillian Gheorghiu: “Cu siguranta, undeva exista si acel barbat cu care imi voi uni sufletul.”

2. Care a fost cel mai placut moment din experienta “Burlacul”?

Nu pot sa spun ca am avut un sigur moment placut, toate momentele au fost placute . Am cunoscut persoane minunate, cu care inca tin legatura.

gillian gheorghiu burlacul

3. Dar cel mai neplacut?

Un moment neplacut, ca sa fiu sincera, nu am avut.

4. Te opreste lumea pe strada sa iti vorbeasca? Ce ti se spune cel mai des?

Dupa aceasta experienta, normal, oamenii ma opresc pe strada si cel mai des mi se spune ca am avut un comportament demn de toate laudele, iar ceea ce am facut pentru Lorena a fost ceva ce nu faceau alte concurente. Pe facebook primesc zeci de mesaje in fiecare zi si le multumesc tuturor din tot sufletul pentru cuvintele frumoase. Imi pare rau ca nu pot sa stau sa le raspund tuturor.

5. Cum te-a ajutat participarea la Burlacul in viata personala? (in relatia cu parintii, prietenii, apropiatii si pe plan financiar)

In viata personala nu prea m-a ajutat cu nimic, dar am invatat cateva lucruri frumoase. Tin sa multumesc echipei Art Artvertising, Antena 1 Tv si nu in ultimul rand lui Catalin Botezatu, pentru ca ne-a sustinut si a avut grija sa aratam impecabil.

6. Ai primit cereri in casatorie dupa retragerea din show?

Sincer, nu am primit cereri in casatorie. Cu siguranta, undeva exista si acel barbat cu care imi voi uni sufletul.

7. Ai fost foarte deschisa la filmarile pentru Burlacul. Totusi, care ar fi 5 lucruri pe care lumea inca nu le stie despre tine?

Nu cred ca sunt 5 lucuri pe care lumea nu le stie despre mine, nu sunt genul care tine inchis in ea. Pare ciudat, dar chiar nu am 5 lucruri :)).

Citeste aici partea a doua a interviului cu Gillian Gheorghiu.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *