Tu ce varsta metabolica ai? Castiga GARANTAT o analiza corporala si o evaluare nutritionala


Tu ce varsta metabolica ai? Castiga GARANTAT o analiza corporala si o evaluare nutritionala

By on March 26, 2013
Share Button

silueta varsta metabolicaMetabolismul poate imbatrani mai repede decat credem. Tu stii ce varsta metabolica ai?

Varsta metabolica reprezinta conditia fizica a unei persoane. Procentul de tesut adipos (grasime), grasimea viscerala, procentul de masa musculara, osoasa, dar si procentul de apa din corp sunt elementele care influenteaza varsta metabolica si determina conditia fizica a unei persoane.

O varsta metabolica mai mare decat cea biologica (varsta in ani a unei persoane) ne expune la imbolnavire. Boli asociate varstelor inaintate pot sa apara si la tineri cu o varsta metabolica mare. Asta deoarece varsta metabolica reprezinta varsta REALA a organismului, oglindeste starea acestuia si capacitatea corpului de a lupta cu bolile asociate varstei.

Diabetul, afectiunile cardio-vasculare (principala cauza a mortalitatii in Romania si in Europa) pot sa apara la orice varsta biologica si sunt corelate cu o varsta metabolica mare.

sport silueta varsta metabolica

O varsta metabolica mai mica decat cea biologica indica o persoana cu o viata mai sanatoasa si cu o conditie fizica buna. Riscul de imbolnavire pentru aceste persoane este mult mai redus.

Cum putem intineri varsta metabolica

Slabirea poate duce la scaderea grasimilor din corp si poate afecta in bine si varsta reala a unei persoane. In cazul in care slabirea se produce brusc si nu este insotita de o actvitate fizica sustinuta, pe langa scaderea grasimilor, cel mai probabil se pierde si o parte din masa musculara. Deoarece masa musculara este importanta pentru organism si contribuie la calcularea varsei metabolice, o scadere in greutate poate sa duca la cresterea varstei metabolice, din cauza scaderii masei musculare.

Slabeste treptat si sanatos!

silueta varsta metabolicaActivitatea fizica poate antrena tesutul adipos si, de asemenea, poate duce la scaderea acestuia in mod eficient. De ce eficient? Pentru ca dietele pot sa duca la scaderea masei muscular, in timp ce sportul protejeaza si dezvolta musculature, ducand la cresterea masei musculare. Daca slabirea brusca poate avea si efecte negative asupra organismului, sportul te ajuta sa le contracarezi.

Dieta echilibrata si antrenament fizic regulat reprezinta calea spre sanatate.

E important sa iti determini varsta metabolica, pentru a sti care este conditia ta fizica si la ce boli este expus corpul tau.

Castiga o analiza corporala!

  • Vei afla care este varsta ta metabolica si cum poate influenta aceasta starea ta de sanatate.
  • Vei beneficia de un raport complex cu parametrii starii tale de sanatate, oferit de un aparat de ultima generatie.
  • Vei afla care este grasimea corporala, nivelul grasimii visceral, masa musculara, masa osoasa si procentul de apa din corp. De asemenea, iti vor fi determinate varsta metabolica (reala), rata metabolica bazala si consumul caloric zilnic.

In plus, vei beneficia GRATUIT si de o evaluare nutritionala care sa iti ofere:

  • Evaluarea obiceiurilor alimentare.
  • Recomandari individuale privind stilul de viata si alimentatia optima.
  • Solutii moderne pentru controlul eficient al greutatii si mentinerea unui nivel optim de energie si vitalitate.

Conditii de participare la concurs

Important: Deoarece analiza corporala si evaluarea nutritionala se realizeaza in cadrul unei intalniri cu specialistii, participantii la acest concurs trebuie sa locuiasca in Bucuresti!

Pentru a castiga o analiza corporala si o evaluare nutritionala, trimite un e-mail la office@woman2woman.ro in care sa specifici: numele tau, varsta si numarul de telefon la care poti fi contactat pentru a stabili data si ora evaluarii gratuite.

Concursul se desfasoara intre 26 martie si 25 aprilie 2013.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate pentru trimiterea de noutati, oferte si promotii.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *