Topul copertilor de moda in 2011 – Woman2woman.ro

Topul copertilor de moda in 2011

By on January 3, 2012
Share Button

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

Imi caut inspiratia pentru anul 2012 trecand in revista ce mi-a placut in 2011 si astfel ma gandesc ce pot face nou, ce pot face diferit si cum imi pot imbunatati viata de zi cu zi. Sunt o persoana ce empatizeaza foarte bine cu imaginile frumoase asa ca am selectat cele mai interesante coperti ale revistelor de moda din 2011. In 2011 se observa o tendinta clara de revenire catre naturalete si simplitate, asta imi place. Am ales 10 coperti, acum sa imi spuneti voi in comentarii daca mai aveti vreo alta favorita.

coperta id

 

i-D Toamna 2011
Fotograf: Richard Bush
Stilist: Sarah Richardson
Model: Abbey Lee
De ce?: Stilul Twiggy este surprins perfect de Abbey Lee, blond platinat si genele supradimensionate ne duc imediat cu gandul la anii 60 si nu putem spune ca nu am vazut o revenire serioasa in 2011. Sa vedem ce se mentine in 2012.

 

 

 

coperta love

 

LOVE Toamna 2011
Fotograf: Mert & Marcus
Stilist: Arianne Phillips
Model: Elle Fanning
De ce?: Nu cred ca mai e nevoie sa spun multe cuvinte pentru pustoaica de 13 ani care este acum in topul celor mai bine imbracate si mediatizate vedete. Elle Fanning rules!

 

 

 

coperta russh

 

Russh #39
Fotograf: Will Davidson
Stilist: Stevie Dance
Model: Jessica Stam
De ce?: Imi place stilul creat de Stevie Dance, un caleidoscop de culori pastelate, ce se potriveste perfect cu ochii de un albastru inghetat.  Coperta reviste RUSSH  o declaram arta!

 

 

 

coperta purple

 

Purple Fashion Primavara 2011
Fotograf: Terry Richardson
Stilist: Carlyne Cerf de Dudzeele
Model: Laetitia Casta
De ce?: O coperta ce o aduce in fata aparatului pe una dintre cele mai bine cotate supermodele nu poate fi decat un succes. Iar faptul ca Terry Richardson este fotograful ne explica tonul de „vino-ncoa” al copertii, dar fara a ajunge in zona vulgarului.

 

 

 

coperta vogue china

 

Vogue China  Februarie 2011
Fotograf: Patrick Demarchelier
Stilist: Nicoletta Santoro
Model: Gisele Bündchen
De ce?: O coperta ce ne-o prezinta pe titratul top model itro-o postura baietioasa, topboyish, anti sex simbol, fata de ultimele ei aparitii. O coperta ideala! Adaugand si liniile jucause Prada ce ne-au innebunit sezonul trecut reiese o combinatie pe care cu siguranta am vrea sa o mai revedem.

 

 

 

coperta vogue germania

 

Vogue Germania August 2011
Fotograf: Miles Aldridge
Stilist: Christiane Arp
Model: Claudia Schiffer
De ce?: Pentru ca este o coperta tipic nemteasca. Dominatrix style, dar cu multa eleganta, Claudia Schiffer te ademeneste sa smulgi revista din rafturi!

 

 

 

coperta vogue italia

 

Vogue Italia Martie 2011
Fotograf: Steven Meisel
Stilist: Panos Yiapanis
Model: Saskia de Brauw
De ce?: O coperta ce a mizat pe stralucitor si ciudat si le-a iesit! Plus lookul androgin al modelului este incardat perfect.

 

 

 

coperta acne

 

Acne Paper primavara 2011
Fotograf: Daniel Jackson
Stilist: Mattias Karlsson
Model: Anaïs Pouliot
De ce?: Acest album , i-as putea spune, caci ma pierd intre atatea poze minunate pe care le scot cei de la Acne, ma blocat prin simplitatea sa. Pe langa atatea culori stralucitoare, zambete perfecte si corpuri modelate, frumusetea  lui  Anaïs este pur si simplu ALTCEVA!

 

 

 

vogue italia septembrie

 

Vogue Italia Septembrie 2011
Fotograf: Steven Meisel
Stilist: Karl Templer
Model: Stella Tennant
De ce?:  Temperamentul „grotesque burlesque”  a fost surprins perfect de Meisel  si a creat si usoara controversa in ceea ce priveste talia modelului ce pare a avea doar 31 cm!!!  Pentru binele ei speram cu totii ca este vreo smechereie in Photoshop.

 

 

 

coperta id

 

i-D  Toamna 2011
Fotograf: Terry Richardson
Stilist: Mel Ottenberg
Model: Lindsey Wixson
De ce?: Terry Richardson si Lindsey Wixson se pare ca au fost duo-ul castigator al anului. Dar aceasta coperta pare a fi cea mai reusita: o adolescenta de 17 ani care chiar se comporta potrivit varstei.
 

 

 

coperta wsj

 

Wall Street Journal Magazine Aprilie 2011
Fotograf: Mario Testino
Model: Anna Wintour
De ce?: Inchei prin aceasta coperta cu portretul perfect al celei mai puternice femei din industria modei! O tunsoare bob perfecta, rochia Prada, colierul statement, o caracterizeaza perfect cu eleganta si indarjirea caracteristica.

 

 

 

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

 

Vezi si alte articole scrise de acelasi autor

Vezi mai multe articole din sectiunea Stil 

 

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *