Top 6 trenduri la Globurile de Aur – Woman2woman.ro

Top 6 trenduri la Globurile de Aur

By on January 26, 2012
Share Button

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique

Seara de la Globurile de Aur ne spune multe despre ce va urma sa se intample la Oscaruri, asa ca o asteptam de fiecare data cu multa nerabdare. In acest an am stat cu televizorul pornit pe E! aproape tot timpul, butonand de la laptop si ascultand ce se mai intampla. Am admirat niste tinute superbe, dar trebuie sa recunosc ca da, s-au vazut niste linii clare pe care le-au ales mai multe celebritati.

Post eveniment presa a comentat, admirat sau blamat multe tinute, dar s-a clarificat care ar fi trendul urmat de vedete. Sau mai exact cel propus de stilistii Holywoodieni (se pare ca s-au cam dus la aceiasi 🙂 ). Sunt impartite in 6 mari categorii, acum favorita mea este cea a coafurilor simpliste si elegante, acum alegeti-o pe a voastra.

1. S-au remarcat extrem de multe rochii nude, roz pal. O alegere delicata si sigura. Modele de rochii pe care cu siguranta le-as vedea si pe post de rochie de mireasa sau domnisoare de onoare.

 Globurile Aur

2. Spate senzual dezgolit.

Globurile Aur

3.Inconfortabila coada de sirena a fost aleasa de cateva vedete importante.

Globurile Aur

4. Bentitele – headbands. Clar aici se contureaza un trend al anului, asa ca fiti cu ochii pe ele si la cum le puteti folosi.

Gala - Globurile Aur

5. Nu toata lumea a ales rochiile stil corset in partea de sus, am avut curajoase care au mers cu succes pe varianta unei rochii intregi. In aceasta selectie de vedete eu sunt inca blocata de Jane Fonda si cum poate sa arate la 72 de ani… exagerat de tanara 🙂 .

Gala - Globurile Aur

6. Galben solar, izbitor de puternic. Cum sunt o iubitoare a galbenului lalelelor de primavara, nu pot spune decat ca ma bucura curajul lor si ca au aratat foarte bine.

Gala - Globurile Aur

 

Stay Zazzy!

Alexa

Autor: Alexandra Cornea – Zaza Boutique
Citeste si alte articole scrise de Alexandra Cornea
Vezi mai multe articole din sectiunea Stil
___________________________________________________________________________________

Te-ar putea interesa si…

Tinuta chic pentru orice stil de mamica

haine pentru gravide

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *