Top 3 tinute sexy la Cannes - Woman2woman.ro


Top 3 tinute sexy la Cannes

By on June 3, 2012
Share Button

Mai mult decat un prilej de a premia si elogia cele mai reusite productii cinematografice, Festivalului de Film de la Cannes este si un pretext de etalare a tinutelor spectaculoase si de a admira vedetele. Le-am admirat si noi si am ales 3 vedete cu cele mai sexy tinute de la Cannes.

Autor: Mihaela Dinu

O femeie trecuta de 40 de ani poate fi mai sexy decat o tinerica. Iar Nicole Kidman este dovada vie ca poti inainta in varsta si sa iti pastrezi frumusetea si sex appeal-ul in acelasi timp. De altfel, a detronat in repetate randuri vedete mult mai tinere.
sexy kidman cannes

Tinerica si cu o frumusete destul de subtila, Kirstin Stewart a adoptat la Cannes un stil indraznet si senzual. Combinatiile si o atitudine feminina si senzuala o propulseaza direct pe locul 2 in topul celor mai sexy vedete de la Cannes.

sexy kirstin stewart cannes

Diane Kruger a optat pentru o rochie extrem de sexy, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi cu toc inalt. Afiseaza suficienta piele pentru a atrage atentia, dar nu destula pentru a te opri din a-ti imagina ce mai poate sa ascunda. Cu siguranta a cucerit cativa noi admiratori, dar si locul 3 in topul nostru.

sexy diane kruger cannes

Sursa foto: festival-cannes.fr

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *