Te muti in casa noua? Iata 7 sfaturi utile pentru amenajarea noii locuinte – Woman2woman.ro

Te muti in casa noua? Iata 7 sfaturi utile pentru amenajarea noii locuinte

By on August 23, 2018
Share Button

Mutatul in casa noua aduce o stare de satisfactie foarte mare si un motiv de bucurie pentru oricine. Atunci cand urmeaza sa te muti in casa noua trebuie sa stii ca te asteapta o perioada in care amenajarea si decorarea interiorului sunt foarte importante si trebuie sa aloci mult timp. Desigur, conteaza si bugetul, fiind un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare.

Pentru acest lucru iti oferim 7 sfaturi de care te poti folosi inainte de a incepe sa amenajezi noua ta locuinta.

1.Prioritizeaza ceea ce trebuie sa cumperi mai intai

Atunci cand urmeaza sa te muti intr-o casa noua, care nu este nici mobilata si nici utilata, este necesar sa iti iei mai intai ceea ce ai nevoie mai mult. Cumpara mai intai electrocasnicele, dar si un pat ca sa ai pe ce dormi si apoi poti cumpara si restul mobilierului. In general, mobila poate veni oricum mai greu, mai ales daca o faci la comanda.

2.Intai mobila si apoi obiecte pentru decorare

Nu te grabi sa cumperi perdele, draperii, covoare, tablouri sau alte obiecte decorative chiar daca ai vazut lucruri care iti plac. Doar dupa ce cumperi intregul mobilier vei putea alege obibiectele de decorare pe care trebuie sa le armonizezi cu intreaga mobila.

3.Ia mai multe masuratori inainte de a cumpara mobila

Esti atat de entuziasmata incat nu stii cum sa iti iei mobilezi mai repede casa? Nu te grabi. Daca nu masori spatiul asa cum trebuie, vei risca sa iei mobila care nu se va potrivi si vei fi nevoita sa o schimbi sau sa o modifici.

4.Daca ai camere mici apeleaza la trucuri pentru a obtine mai mult spatiu

Nu toate camerele din casa pot fi spatioase asa cum iti doresti. Pentru a economisi mai mult spatiu si a crea un spatiu cat mai aerisit poti gasi cateva sfaturi si idei chiar aici.

5.Alege culori care iti plac si care te reprezinta

Culoarea finisajelor, dar si a mobilierului sunt foarte importante pentru noua ta casa. Este necesar sa alegem culori care ne plac si care ne dau o stare buna de dispozitie. Atunci cand ajungi acasa trebuie sa fii relaxanta si sa te simti cat mai bine. Asadar, culorile sunt foarte importante.

6.Iluminarea casei si alegerea tipului de becuri

Becurile pot fi de mai multe feluri: cu led, cu halogen sau fluorescente iar lumina pe care o emana poate fi lumina calda, galbena sau lumina rece, alba. Alege becuri care te ajuta, care nu te obosesc si nu cauzeaza probleme ochilor.

7.Incalzirea casei tale poate fi foarte importanta

Daca stai la casa poti sa te gandesti la optiunea de a monta panouri solare. Acestea sunt o investitie pe termen lung pentru casa ta. Te intereseaza aceasta optiune? Poti citi pe acest site ce tipuri de panouri exista, care sunt beneficiile acestora si multe alte informatii utile.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *