Strange-ti prietenele si spune “La multi ani!” - Woman2woman.ro


Strange-ti prietenele si spune “La multi ani!”

By on July 30, 2013
Share Button

la multi ani - urareFa-i o surpriza unei prietene pe care o sarbatoresti. Spune-i “La multi ani” intr-un stil original! Cum? Strange urarile prietenelor comune pentru sarbatorita, trimite-ni-le  si noi vom afisa toate mesajele voastre de ziua ei sub forma unui banner haios, la fel ca cel de aici.

Ce trebuie sa faci

Trimite pe office@woman2woman.ro un e-mail in care sa specifici: numele sarbatoritei, data nasterii acesteia, dar si toate urarile prietenelor pentru sarbatorita, impreuna cu numele acestora, sub forma “Nume1: urare1”, “Nume2: urare2” etc. Imediat ce mesajul haios va fi gata, vei primi link-ul catre acesta pe adresa de e-mail de pe care ai trimis solicitarea. De ziua prietei voastre intra pe Woman2Woman.ro, in sectiunea La multi ani pentru a vedea cadoul vostru pentru ea: banner-ul haios care va contine toate urarile voastre.

Conditii de participare

Mesajele trebuie trimise cel tarziu cu 2 zile inainte de ziua in care trebuie sa apara mesajul pe site.

Mesajele care nu respecta conditiile specificate mai sus, aduc atingere unor terti sau contin cuvinte obscene nu vor fi publicate.

Perioada de participare

30 iulie – 31 august 2013

Premiu

Un mesaj haios pe Woman2Woman.ro. Toate mesajele care vor respecta conditiile de mai sus vor castiga un banner haios, care va fi afisat pe Woman2Woman.ro, in sectiunea “La multi ani”.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *