Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Roxana Domnica (Fondator MORE Networking) - Woman2woman.ro


Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Roxana Domnica (Fondator MORE Networking)

By on iunie 4, 2018

mancare de post

Share Button

 „In era imediatului, cand toti antreprenorii isi doresc rezultate rapide si vanzari punctuale, sa identifici persoanele cu care poti dezvolta o relatie de business si sa reusesti sa mentii aceste relatii in timp poate fi o investitie de business cu rezultate excelente, pe termen lung.”, spune Roxana Domnica, speaker la a VIII-a editie a conferintei Femei de cariera, eveniment care va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti.

Roxana Domnica – Networking-ul ca investitie in business

„8 din 10 companii esueaza din lipsa de clienti si promovare. Pentru a diminua acest risc, managerii si antreprenorii au nevoie sa fie cunoscuti si recunoscuti, iar business networkingul este una din metodele care iti permite acest lucru.

Desi networking-ul nu este perceput drept o unealta de business – unii oameni de afaceri il asociaza mai degraba cu o pierdere de timp, decat cu un timp investit in afacere.” Cum devine, asadar, networking-ul o investitie de business? Aflam de la Roxana Domnica – fondator MORE Networking.

Fii prezenta la eveniment si afla cum devine networking-ul o investitie de business. Te poti inscrie in pagina conferintei.

 

Cine este Roxana Domnica

„Dupa o experienta de 10 ani in marketing, am descoperit intalnirile de networking dintr-o intamplare. Am crezut ca va fi pur si simplu un alt eveniment de unde voi aduce carti de vizita pentru baza de date a companiei. Am cunoscut oameni care mi-au schimbat viata si oameni care m-au facut sa aleg drumul pe care il incep acum. Acela al relatiilor construite temeinic, intretinute si valorificate.” 

Roxana Domnica este fondatoarea MORE Networking, o comunitate care schimba perceptia acestui instrument de marketing, numit business networking. MORE networking nu inseamna cantitate, ci inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri, ateliere, conferinte si evenimente dedicate.

Vino si tu sa o intalnesti pe Roxana Domnica, speaker la conferinta Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri din 21 iunie 2018.

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Share Button

LASA UN RASPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *