Solutii pentru amenajarea casei si gradinii, in noul catalog Carrefour - Woman2woman.ro


Solutii pentru amenajarea casei si gradinii, in noul catalog Carrefour

By on March 18, 2014

mancare de post

Share Button

Primavara vine la Carrefour cu oferte incredibile la produse pentru amenajarea casei si gradinii, in noul catalog Carrefour, valabil in perioada 13 martie – 16 aprilie.

Solutii pentru amenajarea casei si gradinii, in noul catalog Carrefour

Gama de produse propune solutii atat pentru spatiile mici, de la bloc, cat si pentru curte si gradina, totul pentru ca dumneavostra sa profitati din plin de aceasta primavara.

catalog Carrefour

De la mobilier sau decoratiuni, la gratare si ustensile de gatit, ofertele variate si accesibile invita la multa voie buna si petreceri in aer liber.

Pasionatii de horticultura se pot aproviziona din selectia variata de flori, seminte pentru legume si plante aromatice, pomi fructiferi sau arbusti, pe care le pot planta si ingriji cu ajutorul utilajelor si accesoriilor specifice, disponibile in hipermarketurile Carrefour din intreaga tara.

Bucurati-va de primavara asa cum se cuvine, profitand de ofertele noului catalog Carrefour pentru casa si gradina! 

Despre Carrefour:

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina.

In Romania, Grupul Carrefour numara 166 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 79 de supermarket-uri „Market”, 61 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *