Silvia Gabor, Marketing si PR Manager XTB, speaker la conferinta Woman2Woman.ro - Woman2woman.ro


Silvia Gabor, Marketing si PR Manager XTB, speaker la conferinta Woman2Woman.ro

By on September 21, 2018

mancare de post

Share Button

Silvia Gabor este o prezenta feminina remarcabila in cadrul XTB, singurul broker international listat public, cu sucursala in Romania. Cariera Silviei in aceasta companie este una lunga si fructuoasa. A inceput ca junior broker in anul 2012 iar, ulterior, pasionata de mediul brokerilor, a reusit sa parcurga mai multe functii: Account Manager, Financial Analyst, Content Manager iar in prezent a fost avansata pe functia de Marketing & PR Manager.

O fire ambitioasa, gata oricand sa se implice in noi proiecte

Silvia este pasionata de pietele financiare, fapt ce a determinat-o sa isi doreasca de fiecare data sa invete si sa cunoasca mai multe despre acest domeniu. Dupa finalizarea facultatii de Administrarea Afacerilor cu predare in limbi straine din cadrul ASE, ea s-a implicat si se implica si in prezent, in mod activ, in numeroase programe educationale dedicate persoanelor interesate de domeniul investitiilor.

Organizatoare de proiecte educationale

Pasiunea pentru trading a inspirat-o pe Silvia sa organizeze un proiect educational in cadrul XTB numit Scoala de Vara, structurat in 4 seminarii, despre tradingul pentru incepatori si cum sa faci primii pasi in lumea investitiilor. Totodata s-a implicat in multe proiecte de educatie financiara (Tradebeat) si conferinte in domeniul economic si financiar, organizate de XTB sau de catre parteneri externi.

Speaker si realizatoare de webinare

Silvia a fost speaker in cadrul a doua proiecte ASER, Bank To Basics si ToFinance, unde a vorbit despre cum se utilizeaza Analiza Tehnica in trading. De asemenea, a realizat si numeroase webinare de analiza a pietelor financiare, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

De asemenea, a participat ca invitata in cadrul unor emisiuni pentru a vorbi despre domeniul investitiilor: emisiunea Profesionistii in Investitii, emisiune realizata de wall-street.ro; xtbTV, emisiune realizata de XTB si la Business Matinal, emisiune realizata de Canal 33.

Vino sa o cunosti la a IX editie a conferintei “Femei de cariera”. Inscrie-te aici.

Materiale de analiza a pietelor financiare

In afara de organizarea de proiecte si de participarea ei ca speaker, a realizat si numeroare materiale scrise de analiza a pietelor financiare, contribuind cu opinii si materiale de analiza in cadrul mai multor articole de finante, publicate in presa din Romania precum Ziarul Financiar, Wall-Street.ro, Bursa.ro, Europunkt.ro

Participa si tu la a IX-a editie a conferintei “Femei de cariera – Leadership feminin”

Conferinta Femei de cariera este locul in trebuie sa ajungi daca esti o femeie interesanta de a obtine succesul in viata profesionala. Aici vei intalni specialisti si femei care au reusit in cariera lor, adevarate modele pentru alte femei care isi doresc mai mult de la viata. Inscrie-te si tu la conferinta chiar aici.

Despre conferintele Woman2Woman.ro

Woman2Woman.ro organizeaza, incepand cu anul 2013, conferintele tematice menite sa ajute femeile sa evolueze si sa fie la curent cu domenii precum business, sanatate, parenting. Conferintele Woman2Woman.ro sunt dedicate cititoarelor noastre mai vechi sau mai noi si, in general, tuturor femeilor interesate de cariera, familie, sanatate si dezvoltare personala.

Evenimentul Femei de cariera- Leadership feminin din 4 octombrie 2018 este sustinut de sponsorul principal PIATRAONLINE, sponsorii secundari: All To Know, Answear Romania, Cupio si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership feminin, Business24, Comunicatedepresa.ro, LivePR, Fashion8, MORE Networking, Mujer, Portal Management, PR2Advertising.ro, Profitinfo, RisCo, Ziare.com.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *