Sendvisuri dietetice, cu branza proaspata si paine cu tarate


mancare de post

Sendvisuri dietetice, cu branza proaspata si paine cu tarate

By on April 22, 2013
Share Button

sendvisuri dieteticeMancarurile de dieta incep sa capete din ce in ce mai mult gust si asta datorita ingredientelor, desigur. Producatorii de alimente se adapteaza noilor cerinte si ofera consumatorilor produse delicioase si dietetice. Delaco face dietele sa fie mult mai usor de respectat, pentru ca ofera persoanelor amatoare de alimente sarace in grasimi doua sortimente de branza dietetica: cu 0.2% si chiar cu 0% grasimi.

Autor: Mihaela Dinu

Pentru reteta de sendvisuri dietetice, cu branza proaspata si paine cu tarate folosim branza cu 0,2%, gustoasa si cremoasa. Datorita gustului si consistentei, aceasta poate fi folosita si in deserturi dietetice.

Ingredientele necesare pentru sendvisuri dietetice:

– branza proaspata Delaco, cu 0,2% grasimi
– 2 linguri de tarate de ovaz
– sare si piper
– cateva frunze de patrunjel
– 3-4 catei de usturoi
– cateva fire de marar
– 5 linguri de apa

Timp de preparare: 20 de minute

Cele 20 de minute folosite pentru a gati sendvisurile dietetice includ si coacerea painicilor de din tarate.

Modalitate de preparare:

Cum pregatim branzica

O poti folosi ca atare, deoarece are un gust puternic si delicios. Daca vrei, insa, o poti aroma folosind usturoi sau marar. In acest caz, amesteca usturoiul pisat sau mararul taiat marunt cu branza, pana cand compozitia de omogenizeaza.

Painicile de tarate de ovaz

Amesteca 2 linguri de tarate de ovaz cu sare si piper dupa gust. Apoi, adauga 5 linguri de apa si lasa taratele 10-15 minute, pentru a absorbi apa. Ia cu o lingura mici portii din compozitie si aseaza-le intr-un vas yena. Niveleaza cu lingura fiecare portie. Apoi, coace painicile cate 10 minute pe fiecare parte.

Finalizarea sendvisurilor dietetice, cu branza proaspata si paine cu tarate

Unge fiecare painica de tarate cu branzica din belsug si orneaza cu frunze de patrunjel sau marar.

sendvisuri dietetice

Pofta buna!

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *