Rulada de curcan cu legume - Woman2woman.ro

Rulada de curcan cu legume

By on February 13, 2014
Share Button

Aperitiv sau fel principal, rulada de curcan cu legume este o mancare gustoasa. Chiar daca are un aspect destul de sofisticat, rulada este usor de preparat. In plus, poti combina legumele in fel si chip, in functie de preferintele tale. Pentru un aspect atractiv, combina legume de diferite culori si nuante.

Rulada de curcan cu legume

rulada de curcan cu legumeIngrediente:

– piept de curcan
– linte verde uscata
– morcovi
– ceapa
– rosii
– ardei
– sare si piper

Cum preparam rulada de curcan cu legume:

Fierbe lintea in apa cu putina sare. Apoi, scurge-o bine. Daca e nevoie, las-o putin in strecurator, pentru a se goli de apa.

Spala pieptul de curcan si taia-l in felii cat mai subtiri si mai late. In cazul in care feliile sunt suficient de subtiri, nu va mai fi nevoie sa le bati cu tocatorul, la fel ca la snitele.

Sareaza si pipereaza fiecare felie de curcan, aseaza deasupra un strat de linte fiarta si un strat din amestecul de legume, usor condimentat. Apoi, ruleaza pieptul de curcan si fixeaza-l cu ajutorul unor scobitori sau leaga-l cu o ata, pentru a nu se desprinde. Rulourile trebuie sa fie bine prinse, pentru a nu se varsa umplutura de legume.

Apoi, aseaza-le intr-o tava, adauga apa cu inaltimea de un deget si mai adauga putina sare si in apa. Da tava la cuptor, la foc mare, pentru circa o ora. Verifica din jumatate in jumatate de ora ca apa sa nu scada de tot si rulourile sa se arda. Dupa o ora, intoarce rulourile pe cealalta parte si mai lasa-le 40-60 de minute sau pana cand acestea capata o culoare roscata.

Serveste-le cu garnitura si salata. Inainte de a le servi, inlatura scobitorile sau ata si taie rulada in felii.
rulada de curcan cu legumePofta buna!

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *